Diego Costa'nın menajerinden Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş
Diego Costa'nın menajerinden Beşiktaş açıklaması

Son olarak Atletico Madrid forması giyen ünlü İspanyol golcü Diego Costa'nın menajeri Pedro Santos, Beşiktaş'la transfer görüşmeleri yaptıklarını açıkladı.

Ocak ayında Atletico Madrid ile yollarını ayıran Diego Costa ve şimdiye dek başka bir kulüple anlaşmayan serbest statüdeki Brezilyalı asıllı İspanyol golcü Diego Costa'nın temsilcisi Pedro Santos, oyuncunun Beşiktaş'a transferiyle ilgili önemli bilgiler verdi.

"DIEGO, BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAK İSTİYOR"

Radyospor'da kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Santos, "Beşiktaş benimle bir süredir görüşüyor. Birkaç saat önce bana önümüzdeki günlerde resmi teklifi sunacaklarını söylediler. Diego, Beşiktaş'ta oynama fikrine sıcak bakıyor. Çünkü iyi bir projeyle geldiler ve Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacaklar. Bunlar önemli faktörler'' dedi.

Yıldız golcünün paraya öncelik vermediğini ve Avrupa'da yarışmacı bir ekipte oynamak istediğini söyleyen Santos, ''Bugün Suudi Arabistan'dan bir kulüp büyük bir para teklif etti ama Diego bu teklifi kabul etmedi. Amacı Avrupa'da futbol oynamaya devam etmek. Beşiktaş'ta oynamayı istiyor. Ama önce birkaç gün içinde yapacakları resmi teklif görmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

SÜPER LİG'DEN İLGİ ÇOK!

Yeni sezonda Süper Lig'de mücadedele edecek olan Adana Demirspor'un da kendisini Costa için aradığını belirten Pedro Santos, "Ocak ayında Trabzonspor teklifte bulunmuştu. Geçen yaz Fenerbahçe ilgileniyordu. Bir süre önce de Adana Demirspor aradı. Diego'nun fikri net; Şampiyonlar Ligi'nde yer alan bir takımda oynamak istiyor" şeklinde konuştu.

4 MİLYON EURO MAAŞ, 2 MİLYON EURO İMZA PARASI İSTİYOR

Öte yandan, Diego Costa'nın yıllık 4 milyon Euro maaş istediği bilgisine de ulaşıldı. Ayrıca tecrübeli oyuncu, bu miktarın yarısı kadar da imza parası talep ediyor. 32 yaşındaki oyuncu Atletico Madrid'te 7 milyon Euro kazanıyordu.

32 yaşındaki tecrübeli golcü, Atletico Madrid formasıyla çıktığı 215 resmi maçta 119 gole doğrudan katkı (83 gol - 36 asist) sağlamıştı.

Beşiktaş Diego Costa Atletico Madrid Beşiktaş transfer haberleri Diego Costa Beşiktaş