Beşiktaş, Caner Erkin'le sözleşme yeniliyor

Beşiktaş, Caner Erkin'le sözleşme yeniliyor

Beşiktaş yönetimi, Caner Erkin ile devre arasında masaya oturacak. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli sol bekten yeni mukavele karşılığında 1 milyon 750 bin Euro olan ücretinden 500 bin Euro indirime gitmesi istenecek.

Beşiktaş'ın bu sezon özellikle hücumdaki performansıyla ön plana çıkan futbolcularından Caner Erkin'in mukavelesi Haziran'da sona erecek. Teknik heyet ise takıma katkısından son derece memnun olduğu 31 yaşındaki futbolcuyla devam etmek istediğini yönetime bildirdi. Bunun üzerine Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi, tecrübeli sol bekle devre arasında masaya oturup, yeni sözleşme önerisinde bulunma kararı aldı.

İMZALAR OCAK AYINDA ATILACAK

2017'den bu yana siyah-beyazlı formayı giyen oyuncunun da kariyerini Beşiktaş'ta sürdürmek istediği ifade edilirken, kendisine yapılacak teklifin detayları belli oldu. Ekonomik sorunlar nedeniyle bütçeyi kısmayı planlayan yönetim, 1 milyon 750 bin Euro maaş alan Caner Erkin'e 2 yıllık sözleşme ve 1 milyon 250 bin Euro maaş teklif edecek. Anlaşma sağlanması halinde Ocak ayında imzalar atılacak.

Sabah

Beşiktaş Caner Erkin Beşiktaş sözleşmesi biten oyuncular Caner Erkin Beşiktaş Caner Erkin sözleşme sözleşmesi biten oyuncular