Beşiktaş Başkanı Çebi: Bu hırsızlara pabuç bırakmayacağım

Spor haberleri Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Çebi: Bu hırsızlara pabuç bırakmayacağım

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, istifa edeceği iddialarına yönelik "Ben işimin başındayım. Herkes Covid döneminde evinde otururken, ben 4 kez Covid geçirdim. Helal olsun, kellemi de veririm. Ama bu hırsızlara pabuç bırakmayacağım" dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Çebi'nin açıklamaları şöyle: 

"Ben, en zor dönemde gelmiş bir başkanım. Allah o günleri yaşatmasın tekrar ama bazen bunu hatırlatmakta fayda var. Bugün günübirlik her borcunun ödendiği, onurlu ve gururlu bir Beşiktaş yönetmeye çalışıyorum.

Ben işimin başındayım. Herkes Covid döneminde evinde otururken, ben 4 kez Covid geçirdim. Helal olsun, kellemi de veririm. Ama bu hırsızlara pabuç bırakmayacağım

Son zamanlarda Beşiktaş ve benim üzerimde oluşturulmaya çalışılan yapay bir baskı var. Bazı şeyleri açıklamamız gerektiğini düşünüyorum.

10 liralık transferi nasıl 1 liraya yapıyorlar bilmiyorum. Beşiktaş'ı hile ve hurda ile uğraştırmam. Sahte evrak yapamam. Beşiktaş'ı ateşe atamam. Bunlar TFF'nin konusu, onlar bakacak.

Talisca istenmez mi? İstenir, kulübüne gerekli müracaatı da yaptık. Cevap; 'hayır' oldu. Ramos transferi için de uğraştık. 2 yıllık maliyeti 50 milyon Euro. Beşiktaş'ın 4'te 1 borcu. 37 yaşında bir çocuk."

TADIC'İ ŞENOL GÜNEŞ İSTEMEDİ

Halil Devişoğlu'nun Beşiktaş'a gelmek için telefon açtığını belirten Çebi, "Halil Dervişoğlu'nun babası Şenol hocayı arıyor; 'Oğlum Beşiktaş'ta oynamak istiyor' diyor. Beyefendi, Galatasaray'a gitmeyecek olan oğlu için; 'Galatasaray 3 lira fazla verdi' dedi. Şenol hoca; 'Bana bu kafada adam yaramaz, bırak gitsin' dedi. Bu transfer çalımı mı?" ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe'nin transfer ettiği Dusan Tadic, hakkında ise, "Bizden verdiğimiz ücretin iki katını istedi. Hoca da 'asla vermeyin' dedi. Şenol Güneş ve teknik ekibin istemediği hiçbir oyuncuyu almadık" açıklamasını yaptı.

"MESSI'Yİ GETİRSENİZ YİNE OLMAZ"

Ahmet Nur Çebi gündem hakkındaki açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Son zamanlarda Beşiktaş ve benim üzerimde oluşturulmaya çalışılan yapay bir baskı var. Bazı şeyleri açıklamamız gerektiğini düşünüyorum. Şov yapmadan kulübün gerçek sorunlarını çözmeye çalıştım. Konu ben değil, Beşiktaş. Beşiktaş işin içindeyse, şov söz konusu olamaz, olmayacak.

Son gülen iyi güler! Pjanic, Dele Alli aldık, ortalık yıkıldı ama olmadı! Şimdi kına gecesi, cicim ayları herkes eğleniyor. Bir düğünü yapalım, balayını yapalım... Ama hayat bitmiyor, göreceğiz! Bir takım içinde maaş dengesini dağıtırsanız, takımdaşlığı bozarsanız, isterseniz Messi'yi getirin. Olmaz. Huzurun olmadığı yerde başarı olmaz.

Şimdi cicim ayları, kına gecesi. Herkes eğleniyor. Düğünü yapalım, balayını yapalım. Bitmiyor ki hayat. Sabırlı olsunlar taraftarlarımız.

Galatasaray'ın devlet desteğini ben bilmiyorum. Yandaki araziyi kaça almışlar? Bunu devlet inceleyecek. TFF inceleyecek. Birisine 10 isterken sana nasıl 1'e geldi? Sarı saçlarına, kırmızı yanaklarına mı geldi."

Kaynak: İHA

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Beşiktaş spor haberleri