Ahmet Nur Çebi'den Fenerbahçe ve Galatasaray'a gönderme

Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi'den Fenerbahçe ve Galatasaray'a gönderme

Kanadalı forvet oyuncusu Cyle Larin'in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesiyle ilgili konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Yüksek bir rakam istiyor. Bizim istediğimiz rakamlara gelmezse, uzatmayız, yolu açık olsun. Dorukhan Toköz gibi ayrılırız." dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Kulüple olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cyle Larin'le görüşmelere devam ettiklerini söyleyen Çebi, "Yüksek rakam istediği yönündeki bilgiler doğru. Belçika'da Türkiye'de aldığının yüzde 20'sini alıyordu, üstünü biz veriyorduk. Geldi, istekli oldu ve başarılı bir Larin vardı. Biz bu sezon daha iyi olacağını düşünüyoruz. Kanada Milli Takımı'nda top oynamayı çok seviyor. Bizce yüksek bir rakam istiyor Larin. Bizim istediğimiz rakam olursa kalmasını isteriz. Gelmezse, uzatmayız, yolu açık olsun deriz, Dorukhan Toköz'de olduğu gibi" ifadelerini kullandı.

Cyle Larin geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 45 resmi maçta 23 gol - 6 asist'lik performans sergileyerek, kazanılan çifte kupada önemli pay sahibi olmuştu.

26 yaşındaki forvet oyuncusu, bu sezon ise şimdiye dek 6 maçta görev yaptı, 1 gol atıp 1 de asist üretti.

"OCAK AYINDA KAAN AYHAN VE CENK TOSUN TRANSFERLERİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Şu an için devre arası transfer döneminde ikiden fazla takviye yapmayı düşünmediklerini söyleyen Çebi, "Ocak ayında Kaan Ayhan ve Cenk Tosun transferleri için çalışacağız. Kaan Ayhan için bıkmadan, usanmadan kulübünün kapısını çalacağız. O Beşiktaş'a gelmek istiyor, biz de onu kadromuzda görmek istiyoruz. Heleceği parlak bir oyuncu. Yerli oyuncuya da ihtiyacımız var. Cenk Tosun'a da benim sözüm var. Kulübümüze çok para kazandırmış bir futbolcudur. Çok da severim, ve katkı vereceğini de düşünüyorum. Ona sözümüz var, o isterse Beşiktaş'ta kapımız ona açık. Ocak'ta olmazsa, Mayıs sonu da olabilir, sözleşmesi bitiyor çünkü. Şimdi bunları söyledik diye başka takımlar da devreye girebilir..." şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'A "DOSTLUK" GÖNDERMESİ

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın iki kulübe de maddi kazanım sağlayacak bir proje duyurmaya hazırlandığı ve bugün de ortak açıklama yaptığının hatırlatılması üzerine Çebi, "Bizim Kasımpaşa maçımızdan sonra Ali Koç'un sadece Beşiktaş'ı hedef alan konuşmaları, sonrasında oynanan Rizespor - Galatasaray maçından sonra hiç konuşmaması, bir dostluğun başlangıcının sinyalini vermişti aslında. Hayırlı olsun, destekleriz. İnşallah dostlukları yapacakları ilk maçtan sonra da devam eder" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Cyle Larin Ahmet Nur Çebi Kaan Ayhan Cenk Tosun Beşiktaş transfer haberleri Cenk Tosun Beşiktaş