Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den harcama limiti açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den harcama limiti açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 3-1'lik Trabzonspor galibiyetinin ardından Haber Global'e bağlanarak gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Haber Global'de yayınlanan Kontra programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.

3-1'lik Trabzonspor galibiyetini değerlendiren Çebi, "Takımı beğendim. Daha iyi olacak inşallah. Trabzonspor'dan daha iyi futbol oynadık. Kazandık. İnşallah devamı gelecek. Güzel günler bizim olur inşallah" ifadelerini kullandı.

Hakem performanslarına da değinen Çebi, "Hakemler bu sezona pek iyi başlamadı. Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında haksız penaltılar verildi. Bugün Beşiktaş'ın penaltısı verilmedi. Bu haftanın hakem mağduru Beşiktaş olarak ilan edebilirsiniz" şeklinde konuştu.

Çebi, kulüplerden gelen Kulüpler Birliği Başkanlığı teklifini de, Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durum sebebiyle kabul etmediğini söyledi. Çebi bu kararını, "Beşiktaş'ın yükünün ağır olması sebebiyle şu an için istemiyorum. Onurlu, şerefli bir yerdir, başka bir sebebi olamaz. Türk futboluna hizmet etmek herkesin arzu edebileceği bir durumdur. Beşiktaş'ın işlerinin çok olmadığı bir durumda denk gelirse isterim, ama bugün için durum bu" sözleriyle anlattı.

Serdar Ali Çelikler'in "Fenerbahçe ana para ödemesini 13 aydan fazla erteledi, siz de benzer bir şey yapacak mısınız?" sorusuna Çebi, "Fenerbahçe, Bankalar Birliği ile anlaşarak borçlarını ertelediği için limiti yükseldi. Bizim borçlar ertelenmiş olmasına rağmen limitimiz bu seviyede. Sponsorluk gelirlerimiz bir miktar arttı, hafta başında bunları TFF'ye bildirerek limiti yükseltmeyi planlıyoruz." şeklinde cevap verdi.

son dakika son dakika haber Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi