Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: Ceyhun Kazancı sportif direktörümüz, Önder Karaveli de teknik direktörümüz

Beşiktaş VAR

Vodafone Park'ta açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ceyhun Kazancı'nın sportif direktörlüğe getirildiğini; Önder Karaveli'nin de Beşiktaş Teknik Direktörü olduğunu açıkladı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve teknik sorumlu Önder Karaveli basın toplantısı düzenledi. 

Vodafone Park'taki toplantıda ilk olarak söz alan Ahmet Nur Çebi;  Futbol A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapan Ceyhun Kazancı'nın Beşiktaş'ın yeni sportif direktörü olduğunu açıkladı.

Çebi, “Kendisine çok güveniyorum. Kendisi Galatasaray Lisesi mezunu. Elbette bir liseden mezun olacaktı. Galatasaray Lisesi’nde okuyup Beşiktaşlı kalabilmek zordur. Başardığın için teşekkür ediyorum. Bu eleştiriler gereksiz” ifadelerini kullandı.

"ÖNDER KARAVELİ,  TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZDÜR"

Teknik sorumlu Önder Karaveli ile sezon sonuna kadar teknik direktör olarak sözleşmesi de imzalandı.  Çebi, şunları söyledi:

"Önder Karaveli, şu anda teknik direktörümüzdür. Bundan sonra da bu büyük projenin her daim bir parçası olmaya devam edecektir. Şeffaf olmaya devam edeceğiz. Mali genel kurul, sunulan raporla bir milat olmuştur. Bu, kimseyle bir hesap görme olayı değildir. Kazanmış olduğumuz bir sezonda 3 kupa var. Bu, tarihimizde bir ilktir. Gururluyuz. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun." 

"VAR HAKEMİ YANLIŞ YAPIYORSA CEZALANDIRILMALI"

Hakemlerle ilgili de konuşan Çebi, "VAR hakemlerinin artık onu görmedim, bunu görmedim demeye hakkı yok. VAR hakemi yanlış yapıyorsa, kasıtlı yapıyordur. İşini başarısız yapan hakemlerin cezalandırılması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Vodafone Park Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi Ceyhun Kazancı önder karaveli