Beşiktaş Barcelona'lı 4 yıldızın peşinde, ilk görüşme gerçekleşti

Beşiktaş FC Barcelona
Beşiktaş Barcelona'lı 4 yıldızın peşinde, ilk görüşme gerçekleşti

Beşiktaş, Barcelona'nın yıldız oyuncuları için harekete geçti. Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'nın ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği ve bilgi aldığı iddia edildi.

Şenol Güneş yönetiminde ligin son haftalarında gösterdiği iyi futbolla dikkat çeken Beşiktaş önümüzdeki sezon için iddialı bir kadro kurmak istiyor. Siyah-beyazlılar transferde rotasını dünya devi Barcelona'nın yıldız oyuncularına çevirdi.

Beşiktaş'ın Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, dün Katalan ekibinin yöneticisi Mateu Alemany ile bir araya gelmişti. Görüşmenin detayları ise ortaya çıkmaya başladı.

İspanya basınından Relevo'nun haberine göre; Kara Kartal, Barcelona'nın 4 oyuncusuyla birden ilgileniyor.

Görüşmede konuşulan ilk isimlerden birisi Samuel Umtiti'ydi. 29 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezonu Serie A ekiplerinden Lecce'de geçirmiş ve gösterdiği performansla dikketleri üzerine çekmişti.

Fransız oyuncunun Barcelona'dan ayrılacağı fakat Lecce'ye gitmeyeceği ifade edilirken. Siyah-beyazlıların bu transferi gerçekleştirmek isteyen tek takım olmadığı Lyon ve bazı İtalyan takımlarının da devrede olduğu bildirildi.

KESSIE, DEST, COLLADO...

Kara Kartal, yönetici seviyesinde yapılan görüşmede Sergino Dest ve Alex Collado'nun transferinin de görüşüldüğü ve bilgi alındığı ileri sürüldü. Alex Collado'ya Yunanistan ekiplerinden yoğun bir ilgi olduğu belirtildi.

Kazancı'nın ayrıca Fildişi Sahilli oyuncu Franck Kessie için de nabız yokladığı ve şartları öğrendiği bildirildi. Bu transferde İngiltere'den pek çok kulübün 26 yaşındaki oyuncuyla ilgilendiği fakat bu transferin kolay olmadığı ifade edildi.

Kessie'nin Katalan ekibinden aldığı yüksek maaş ve kariyerine İspanya'da devam etmek istemesinin bu transferin önündeki önemli engeller olduğu vurgulandı.

Franck Kessie geçtiğimiz sezon, Barcelona formasıyla 43 maçta 3 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

Kaynak: Haber Global TV

Barcelona Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri transfer haberleri