Beşiktaş'a forvet transferinde Sporar müjdesi

Beşiktaş'a forvet transferinde Sporar müjdesi

Slovan Bratislava'nın golcüsü için Andraz Sporar girişimlerde bulunan Beşiktaş'a, Slovenyalı oyuncudan yanıt geldi.

Ara transfer döneminde kadrosunu yeni bir golcüyle güçlendirmek için çalışmalarda bulunan Siyah-Beyazlılar'ın, gündemine Slovakya ekibi Slovan Bratislava'nın forveti Andraz Sporar'ı da almıştı. 25 yaşındaki futbolcu için temaslarda bulunan Kara Kartal'a, bu transfer konusunda oyuncudan olumlu yanıt geldiği öğrenildi. Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde geçen hafta Slovan Bratislava'yla oynadığı karşılaşmanın ardından futbolcuyla biraraya gelen Siyah- Beyazlı yöneticilerin, Slovenyalı isimden olumlu geri dönüş aldığı kaydedildi.

BEŞİKTAŞ'A 2 GOL ATTI

Bu sezon Slovan Bratislava formasıyla 22 karşılaşmaya çıkan Sporar, 18 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti. Tecrübeli futbolcu, Kara Kartal'ın K Grubu ilk maçında deplasmanda oynadığı mücadelede 2 gol atıp ve 1 de asist yapmış, o maçı Bratislava 4-2 kazanmıştı. (Fanatik - Süleyman Hatısaru)

SLOVAKYA LİGİ'NİN EN GOLCÜ OYUNCUSU

2019-2020 sezonunda Slovakya Ligi'nde 17.hafta maçları oynanıyor ve Andraz Sporar 9 maçta attığı 11 golleligin  en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor. Sporar geçen sezon da 30 maçta 29 gol atıp Slovakya Ligi gol kralı olmuştu.

Fanatik

Beşiktaş Slovan Bratislava Andraz Sporar Beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş forvet transferi Beşiktaş transfer listesi Sporar Beşiktaş