Beşiktaş'a Ajdin Hasic'ten kötü haber! Çapraz bağları yırtıldı...

Beşiktaş
Beşiktaş'a Ajdin Hasic'ten kötü haber! Çapraz bağları yırtıldı...

Karadağ ile Bosna Hersek arasında oynanan U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri maçında sakatlanan Beşiktaşlı futbolcu Ajdin Hasic'in, çapraz bağlarında yırtık tespit edildi.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde dün oynanan Karadağ - Bosna Hersek maçına ilk 11'de başlayan ve karşılaşmanın 72. dakikasında sakatlanarak sedyeyle kenara alınan Ajdin Hasic'ten Beşiktaş'a kötü haber geldi.

Bugün Bosna-Hersek’in başkenti Sarajevo'da yapılan tetkikler sonrasında, 19 yaşındaki oyuncunun çapraz bağlarının yırtıldığı ve en kısa sürede ameliyat edilmesi gerektiği belirlendi.

En az 6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Hasic, bu sezon Beşiktaş formasıyla 13 maçta toplam 320 dakika şans buldu ve 2 gol kaydetti.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Siyah-beyazlı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bosna-Hersek U-21 milli takımının Karadağ ile 29 Mart 2021 tarihinde oynadığı Avrupa U-21 Şampiyonası eleme turu grup müsabakasında sol dizinden sakatlanarak oyuna devam edemeyen futbolcumuz Ajdin Hasic’e yapılan MR incelemesi sonucunda, ön çapraz bağ ve menisküs yaralanmasi tanısı konulduğu, milli takım sağlık ekibinden tarafımıza bildirilmiştir.

Futbolcumuz Ajdin Hasic’in tedavi ve rehabilitasyon sürecine en kısa sürede başlanacaktır" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Ajdin Hasic Beşiktaş sakat oyuncular Beşiktaş eksik oyuncular