Beşiktaş 12 dakikada yıkıldı

Beşiktaş Antalyaspor Süper Lig
Beşiktaş 12 dakikada yıkıldı
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşı karşıya geldiği Antalyaspor'a 12 dakika içerisinde yediği 3 golle 3-2 mağlup oldu.

Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi.

Corendon Airlines Park'ta oynanan karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı pozisyonlar yaşanırken, golü bulan taraf siyah-beyazlılar oldu. İlk yarının duraklama dakikalarında Cenk Tosun sahneye çıkarak takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda ise adeta Antalyaspor fırtınası esmeye başladı. Akdeniz temsilcisi ikinci yarının ilk saniyelerinde Dario Saric ile 1-1'lik eşitliği yakaladı. Kırmızı-beyazlılar, Sagiv Jehezkel'in 50 ve 57. dakikalarda attığı gollerle maçta durumu 3-1'e getirdi.

MULEKA'NIN GOLÜ PUANA YETMEDİ

Beşiktaş, 79. dakikada Ante Rebic'in pasında Jackson Muleka'nın kaydettiği golle farkı 1'e indirdi.

Bu sonuçla Kara Kartal 19 puanda kaldı ve ligin 5. sırasında yer aldı, alt sıralardan kurtulma yolunda önemli bir galibiyet elde eden kırmızı-beyazlı ekip ise puanını 15'e çıkararak ligde 8. sıraya yükseldi.

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş kendi evinde Başakşehir ile karşı karşıya gelecek, Antalyaspor ise deplasmanda Ankaragücü'nün konuğu olacak.

SAGIV JEHEZKEL YILDIZLAŞTI

Antalyasporlu Sagiv Jehezkel gösterdiği performansla karşılaşmaya damga vuran isim oldu. 28 yaşındaki oyuncu 2 gol, 1 asist yaparak takımının attığı 3 gole de doğrudan katkıda bulunarak, galibiyetin gelmesinde önemli rol oynadı.

Kaynak: Haber Global TV