Berkan Kutlu Galatasaray'da

Berkan Kutlu Galatasaray'da

Transfer çalışmalarını sürdüren ve şu ana kadar 3 yerli transferi gerçekleştiren Galatasaray, bir yerli transferini daha tamamladı. Galatasaray, Alanyaspor'da forma giyen merkez orta saha oyuncusu Berkan Kutlu için prensipte anlaşmaya vardı.

Galatasaray , Aytemiz Alanyaspor forması giyen Berkan Kutlu'nun transferinde sona yaklaşıyor.

Sarı kırmızılı kulüp, transfer listesinden bulunan milli futbolcu 23 yaşındaki futbolcu için Aytemiz Alanyaspor ile prensip anlaşmasına vardı. Alanyaspor’un yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısı sonrası transferin resmiyete kavuşması bekleniyor.

Berkan Kutlu 25 Ocak 1998'de İsviçre'nin Monthey şehrinde dünyaya geldi. Monthey altyapısında futbola başlayan orta saha oyuncusu, 2018'e kadar burada forma giydi ve İsviçre'nin köklü ekiplerinden Sion'un dikkatini çekti.

Temmuz 2018'de Sion, İsviçre 5. Lig ekibi Monthey'de toplamn 41 maça çıkan ve 9 atan genç yıldız Berkan'ı bonservis ödemeden kadrosuna kattı.

Sion'da 2 yıl geçiren, U18 ve U21'de toplam 81, A takımda ise 2 maçta boy gösteren genç orta sahanın yolu Ağustos 2020'de Türkiye'ye düştü.

Akdeniz ekibine bedelsiz olarak gelen Berkan, Süper Lig'deki ilk sezonunda tam 38 maça çıktı.

Salih Uçan, Bakasetas, Ceyhun Gülselam ve Siopis gibi isimlerin olduğu takımda muhteşem bir grafik ortaya koyan, formayı kapan Berkan, sezonu 3 gol, 2 asistle tamamladı.

Berkan, 3 kez Ay Yıldızlı formayı giydi.

Kaynak: Haber Global TV

Alanyaspor Galatasaray Berkan Kutlu