Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü yorumu: "Böyle bir röportaj verirseniz takımda olmanız mümkün değil"

Benfica Portekiz
Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü yorumu: "Böyle bir röportaj verirseniz takımda olmanız mümkün değil"
FOTOĞRAF: Depophotos

Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, Casa Pia maçından sonra yaptığı açıklamada Orkun Kökçü hakkında, "Böyle bir röportaj verirseniz takımda olmanız mümkün değil" yorumunu yaptı.

Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica'da top koşturan milli futbolcu Orkun Kökçü, Hollanda basınına verdiği röportajda teknik direktör Roger Schmidt'i eleştirdiği gerekçesiyle Casa Pia maçı öncesinde kadro dışı bırakılmıştı.

Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, Casa Pia maçının ardından yaptığı açıklamada Orkun Kökçü'nün kadro dışı kalmasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"NİYE BÖYLE YAPTI BİLMİYORUM"

"Böyle bir röportaj verirseniz takımda olmanız mümkün değil. Röportajın tamamını okudum ama henüz Orkun'la konuşmadım. Milli takımdan geri döndüğünde onunla konuşacağım. Yaptığı şeyin hoş olmadığını herkes biliyor. Herkes için negatif bir açıklamaydı ama özellikle de kendisi için. İyi bir insan ve iyi bir oyuncu ama ne oldu da böyle bir röportaj verdi bilmiyorum.

"UMARIM KAFASINI TOPLAMIŞ ŞEKİLDE DÖNER"

Benfica'da pek çok maça çıktı ve oldukça iyi bir iş çıkardı. Her şey yolunda giderken böyle açıklamalar yapmanın çok bir anlamı yok. Onunla konuşmak zorundayım. Bu açıklamalardan mutlu olmadığım çok açık. Böyle önemli bir maçta takımda olması imkansızdı. Bu röportaj Orkun'un profiline uymuyor çünkü o iyi bir insan ve iyi bir futbolcu. Umarım milli takımdan kafasını toparlamış ve takıma odaklanmış bir şekilde döner. Çünkü o Benfica için önemli bir oyuncu."