Belhanda'nın gol sevinci çıldırttı, Mert Hakan üzerine yürüdü

Fenerbahçe Adana Demirspor
Belhanda'nın gol sevinci çıldırttı, Mert Hakan üzerine yürüdü

Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden Adana Demirspor'da takımın 2. golünü kaydeden Younes Belhanda, gol sevinci esnasında tribünlere doğru yaptığı 'ağlama' işareti hem taraftarı hem de futbolcuları çıldırttı. Mert Hakan, Faslı orta sahanın üzerine yürüdü.

Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 1-0 geriye düşmesine rağmen Adana Demirspor 2-1 galip tamamladı.

Adana Demirspor'a galibiyeti getiren golü kaydeden Belhanda, önce takla atarak sevinç gösterisinde bulundu, sonrasında tribünlere formasını gösterdi ve son olarak yine tribündeki taraftarlara elleriyle gözlerini ovarak 'ağlama' işareti yaptı.

Bu hareketlerin ardından önce sarı-lacivertli taraftarlar, ardından da Mert Hakan Yandaş, Faslı oyuncuya büyük tepki gösterdi. Mert Hakan Yandaş, orta sahadan yedek kulübesine doğru depar atıp gelerek Belhanda’ya tepki gösterdi. Yaşanan gerilimin ardından hakem hem Belhanda'yı hem de Mert Hakan'ı sarı kartla cezalandırdı.

Belhanda'nın gol sevinci çıldırttı, Mert Hakan üzerine yürüdü - Resim : 3

Belhanda'nın gol sevinci çıldırttı, Mert Hakan üzerine yürüdü - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Younes Belhanda fenerbahçe Süper Lig Adana Demirspor Mert Hakan Yandaş