Belhanda, Adana Demirspor'dan ayrıldı

İSTANBUL/HABER MERKEZİ
Adana Demirspor transfer haberleri Süper Lig
Belhanda, Adana Demirspor'dan ayrıldı
DepoPhotos

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Faslı orta saha oyuncusu Younes Belhanda ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Bir süredir mali sorunlar yaşadığı ve bazı yabancı futbolcularla fesih görüşmeleri yaptığı belirtilen Adana Demirspor'da Belhanda ile yollar ayrıldı.

Mavi-lacivertli ekipten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Younes Belhanda ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Süper Lig ve Avrupa serüvenimiz boyunca göstermiş olduğu mücadeleden dolayı Younes Belhanda'ya teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

2021 yazında Adana Demirspor'la sözleşme imzalayan 33 yaşındaki Faslı orta saha oyuncusu, mavi-lacivertli formayla 74 maça çıkarken 19 gol - 12 asist kaydetti.

AYRILIKLARIN DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR!

Fransa basınında geçtiğimiz günlerde çıkan haberde, Adana Demirspor'un sezon başında transfer ettiği Andreaw Gravillon'un alacaklarının zamanında ödenmemesi gerekçesiyle mavi-lacivertli kulüple olan sözleşmesini tek taraflı feshettiği iddia edilmişti.

Adana Demirspor'da M'Baye Niang, Kevin Rodrigues ve Badou Ndiaye gibi yıldız isimlerle de sözleşme fesih görüşmeleri yapıldığı belirtiliyor.

17 haftası geride kalan Süper Lig'de 27 puan toplayan Adana Demirspor, 6. sırada yer alıyor.