Becao'nun sakatlığı ne?

Fenerbahçe Süper Lig futbol

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Becao'nun sakatlığıyla ilgili son durumu Kontra'ya Soruyorum'da anlattı.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Becao'nun sakatlığıyla ilgili son durumu Kontra'ya Soruyorum'da anlattı.

SAKATLIKLARDA SON DURUM

Fenerbahçe'de Djiku sonrası sakatlık listesine yeni isimler eklendi. Fred ve Becao, 4 Kasım'daki Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

Pendik deplasmanında ayağına kramp giren Samet’in de Trabzon maçında oynaması için büyük çaba sarf ediliyor.

Ludogorets maçında sağ ayak metatars kemiğinde deplase kırık oluşan Djiku da Trabzonspor maçında ve Ludogorets rövanşında olmayacak.

Fred’in 12 Kasım’daki Adana Demir karşılaşmasına yetişmesi bekleniyor.

25 Ekim’de sol ayak bileğinden ameliyat olan Serdar Aziz ise 1.5 ay yok.

İSMAİL KARTAL'IN SAKATLIKLARA TEPKİSİ

Yaşanan sakatlıklar ile ilgili Pendik maçı sonrası konuşan İsmail Kartal, “1. dakikada 2 sakat veriyoruz. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Hiç de tahmin etmeyeceğimiz oyuncular. Bunu anlayamıyorum, çözemiyorum. Bir şanssızlık, bir terslik var. Çok şükür ki bir şekilde maçları kazanıyoruz. Çok iyi çalıştığımız için gerçekten takım olarak mücadele ediyoruz. İstediğimiz oyunu oynuyoruz. Sakatlanan oyuncularımızı en iyi şekilde aramıza tekrar katarız. Yolumuza devam etmek istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Rodrigo Becao’nun uzun süre sahalardan uzak kalma ihtimali bulunuyor.

Hafta sonu Trabzonspor derbisinde forma giyemeyecek olan Brezilyalı stoperin sakatlık süresi, yapılacak son kontrollerin ardından netleşecek.

Sezon başında 8.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İtalya Serie A ekibi Udinese'den transfer edilen 27 yaşındaki Becao, Fenerbahçe formasıyla bugüne dek 13 maçta görev yaparken 1 de gol kaydetti.

Kaynak: Haber Global TV