Bayern Münih'e Galatasaray maçı öncesi Leon Goretzka'dan kötü haber!

Bayern Münih Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi
Bayern Münih'e Galatasaray maçı öncesi Leon Goretzka'dan kötü haber!

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçında yarın temsilcimiz Galatasaray'a konuk olacak Bayern Münih'te Leon Goretzka'nın sakatlığı sebebiyle maçta forma giyemeyeceği açıklandı.

Bayern Münih'e bir kötü haber de Mainz maçında sakatlık yaşayan Leon Goretzka'dan geldi.

Alman gazetesi BILD'in haberine göre; elinde kırık meydanda gelen ve bu sebeple ameliyat olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu 3 hafta sahalardan uzak kalacak ve Salı günü Galatasaray'a forma giyemeyecek.

BAYERN MÜNİH TEKNİK DİREKTÖRÜ, GALATASARAY'A KARŞI OYNAYAMAYACAK İSİMLERİ AÇIKLADI

Bayern Münih teknik direktörü Thomas Tuchel, henüz hazır olmayan Manuel Neuer'in yanı sıra sakatlıkları bulunan oyunculardan Dayot Upamecano, Serge Gnabry ve Raphael Guerreiro'nun Galatasaray'a karşı forma giyemeyeceklerini açıkladı.

50 yaşındaki deneyimli teknik adam, Noussair Mazraoui'nin de büyük ihtimalle maçı kaçıracağını ancak ufak da olsa oynama ihtimali bulunduğunu belirtti.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda ilk iki maçını kazanan Bayern Münih 6 puanla lider, temsilcimiz Galatasaray ile 4 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Kicker'a göre Bayern Münih'in Galatasaray karşısındaki muhtemel 11'i şu şekilde olacak:

Ulreich, Laimer, De Ligt, Min-Jae, Davies, Kimmich, Coman, Musiala, Müller, Sane, Kane

MAÇ ÖNÜ RAPORU

RAM Park'ta yapılacak maç, saat 19.45 başlayacak. Müsabaka, Exxen'den yayınlanacak.

Karşılaşmayı İtalyan hakem Davide Massa yönetecek. Massa'nın yardımcılıklarını Filippo Meli ve Stefano Alassio üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Daniele Chiffi olacak.

Gruptaki ilk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile İstanbul'da 2-2 berabere kalan Galatasaray, ikinci müsabakasında konuk olduğu İngiliz ekibi Manchester United'i 3-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takım, grupta 4 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Bayern Münih ise ilk maçta sahasında Manchester United'ı 4-3, ikinci maçında da deplasmanda Kopenhag'ı 2-1 mağlup etti. Alman ekibi, grupta 6 puanla zirvede yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Bayern Münih Galatasaray Bayern Münih sakat oyuncular Bayern Münih eksik oyuncular Leon Goretzka Manuel Neuer Dayot Upamecano Serge Gnabry Raphael Guerreiro Noussair Mazraoui Bayern Münih muhtemel 11