Bayern Münih - Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZİ
Bayern Münih Real Madrid Canlı maç izle UEFA Şampiyonlar Ligi
Bayern Münih - Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi maçında heyecan! Bayern Münih - Real Madrid karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

UEFA Şampiyonlar Ligi maçında heyecan devam ediyor. Bayern Münih, Real Madrid'i ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Bayern Münih - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Bayern Münih - Real Madrid maçı canlı maç izle linki...

BAYERN MÜNİH REAL MADRİD KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Bayern Münih - Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi maçında iki takım 30 Nisan Salı günü saat 22:00’de karşı karşıya gelecek.

Bayern Münih - Real Madrid maçı

BAYERN MÜNİH REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Bayern Münih - Real Madrid karşılaşması Exxen ve TV 8,5 ekranlarından canlı aktarılacak.

BAYERN MÜNİH REAL MADRİD MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Arda Güler, Real Madrid kariyerinde geçtiğimiz hafta ilk kez bir lig maçına 11'de başlama heyecanı yaşadı. Real Sociedad karşısında 29. dakikada ağları havalandırarak takımını 1-0 öne geçiren milli futbolcu tarihe geçti.

Futbolseverler Arda Güler'in Bayern Münih ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi yarı final maçında sahada olup olmayacağını merak ediyor.

Arda Güler'in Bayern Münih maçında yedeklerde yer alması bekleniyor.