Bayern Münih, Köln'ü tek golle devirdi

Almanya Bundesliga Bayern Münih
Bayern Münih, Köln'ü tek golle devirdi
FOTOĞRAF: Reuters

Almanya Bundesliga'nın 12. haftasında Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta bulunan Bayern Münih deplasmanda karşılaştığı Köln'ü 1-0 yenerek ligdeki galibiyet serisini 6 maça çıkardı.

Almanya Bundesliga'da 12. haftanın açılış mücadelesinde Bayern Münih ile Köln karşı karşıya geldi.

Rhein Energie Stadyumu'nda oynanan mücadele Bayern Münih rakibini 1-0 mağlup ederek ligde üst üste 6. galibiyetini aldı.

Bavyera temsilcisine galibiyeti getiren golü 20. dakikada Harry Kane kaydetti.

Thomas Tuchel'in ekibi bu sonuçla puanını 32 yaparak ligde maç fazlasıyla liderliği yükseldi, bu sezon zor günler geçiren Köln ise 6 puanda kalırken ligin son sırasına demir attı.

Bayern Münih ligin 13. haftasında sahasında Union Berlin'i konuk edecek, Köln ise deplasmanda Darmstadt ile mücadele edecek.

HARRY KANE FIRTINASI SÜRÜYOR

Bayern Münih'in sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'dan 95 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Harry Kane gösterdiği performansla dikkat çekmeye devam ediyor.

Alman devinde bu sezon 16 resmi karşılaşmada sahaya çıkan İngiliz golcü, 21 gol - 7 asistlik performansıyla 28 gole doğrudan katkıda bulundu.

Köln karşılaşmasında da fileleri havalandıran Harry Kane, Almanya Bundesliga tarihinde 12 maçta 18 gol atan ilk oyuncu olarak kayıtlara geçti.

Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5. haftasında kendi sahasında 29 Kasım Çarşamba günü Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı konuk edecek.

Bavyera ekibi çıktığı 4 maçtan da galibiyetle ayrılarak grubu lider bitirmeyi garantilemişti.

Kaynak: Haber Global TV