Bayern Münih'e Corentin Tolisso şoku

Bayern Münih'e Corentin Tolisso şoku

Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, antrenmanda sakatlanan Fransız orta saha oyuncusu Corentin Tolisso'nun 6 ay sahalardan uzak kalacağı haberiyle sarsıldı.

Bayern Münih'e Fransız yıldız Corentin Tolisso'dan kötü haber geldi.

Antrenmanda sakatlanan 26 yaşındaki yıldız oyuncunun 6 ay süreyle sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Gelecek yaz gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonası'nda Fransa Milli Takım kadrosunda yer alması beklenen Tolisso sakatlığı sebebiyle turnuvada takımını yalnız bırakacak.

HANSI FLICK: "HEPİMİZ ŞOKTAYIZ"

Bayern Münih Teknik Direktörü Hansi Flick, Tolisso'nun sol bacağında tendon kopması olduğunu belirterek; "Sadece beklemek ve görmek zorundayız fakat bu zaman alacak. Hepimiz şoktayız. Antrenmanda birden topallamaya başladı çok acı çekiyordu. Ona her zaman destek olacağız" diye konuştu. Başarılı teknik adam ayrıca Tolisso'nun bu sabah başarılı bir ameliyat geçirdiğini doğruladı.

2007 yılında Lyon alt yapısına seçilen Tolisso, alt yaş kategorilerinde forma giydikten sonra 2014 yılında A Takım'a yükselmişti. Lyon forması altında 160 maçta görev yapan Tolisso, 29 gol - 17 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekmiş ve 2017 yazında 41 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Bayern Münih'e transfer olmuştu.

26 yaşındaki orta saha oyuncusu, Bayern Münih'te şimdiye dek 55 maçta forma giydi ve 9 gol - 6 asistlik performans sergiledi.

Goal

Bundesliga Bayern Münih Corentin Tolisso