Bayern Münih Augsburg maçı canlı izle... Bayern Münih Augsburg Bein Sports 3 canlı maç izle

Bayern Münih Almanya Bundesliga
Bayern Münih Augsburg maçı canlı izle... Bayern Münih Augsburg Bein Sports 3 canlı maç izle

Almanya Bundesliga'nın 29. haftasında Dortmund ile Leipzig karşı karşıya geliyor. Saat 16:30'da başlayan müsabaka televizyondan canlı olarak yayınlanıyor. Bayern Münih Augsburg maçı canlı izle.

Bayern Münih ve Augsburg takımları Almanya Bundesliga'nın 29. haftasında karşı karşıya geliyor.

Saat 19:30'da başlayan Dortmund Leipzig maçı Digitürk platformunda Bein Sports 3 kanalından şifresiz ve canlı olarak izlenebilir.

İki takım arasında oynanan son maçı Augsburg 2-1 kazanmıştı.

Bayern Münih son maçında Villarreal'a 1-9 yenilmişti. Augburg ise Mainz'ı 2-1 mağlup etmişti.

Bundesliga'da Bayern Münih'in 66, Augsburg'un 32 puanı bulunuyor.

Bayern Münih Augsburg maçı canlı izle linki

Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Bayern Münih'i 2-1 yenen Augsburg, Mayıs 2015'ten bu yana rakibine karşı ilk Bundesliga galibiyetini almış oldu.

Bundesliga'da oynadığı son altı maçı kaybetmeyen Bayern Münih, Julian Nagelsmann yönetiminde ilk kez yedi karşılaşmalık bir yenilmezlik serisi yakalamak istiyor.

Eylül 2020'den bu yana ilk kez üst üste iki Bundesliga maçı kazanan Augsburg, önceki 11 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını yakaladı.

Bu sezon Bundeslga'da maç başına en fazla pas yapan takım Bayern Münih (645), bu alanda en düşük ortalamaya sahip ekip ise Augsburg (335).

Bayern Münih santrforu Robert Lewandowski'nin Bundesliga kariyerinde Wolfsburg'un (24) ardından en fazla gol attığı iki takımdan biri Augsburg (22; Borussia Dortmund ile birlikte).

 

Bayern Münih Augsburg maçı şifresiz canlı maç izle bundesliga canlı izle canlı maç izle canlı izle tivibu spor 3 şifresiz izle Bein sports 3 şifresiz izle