Batshuayi'den Fenerbahçe derbisi öncesi iddialı açıklama: Biliyorsunuz çok özel bir durum ve...

Galatasaray Fenerbahçe
Batshuayi'den Fenerbahçe derbisi öncesi iddialı açıklama: Biliyorsunuz çok özel bir durum ve...

Geçen sezon Fenerbahçe'de top koşturan ve sözleşmesinin sona ermesiyle Galatasaray'la anlaşan Belçikalı golcü Michy Batshuayi, Fenerbahçe derbisi öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, 3-1'lik Gaziantep FK galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Batshuayi, "İyi bir maç geçirdiğimizi düşünüyorum. Hem oyuncular için hem de takım için pozitifim. İyi bir maç geçirdik bu akşam. Tabii ki çok daha iyisini de yapabilirdik, kendi kalitemizin daha da üstüne çıkabilirdik. Ancak hocamız için, takım için, bütün herkes için olumlu olduğunu düşünüyorum ve bu akşam aldığımız zafer de derbi öncesinde kendimize güven kazandıracaktır. Açıkçası bu durum pozitif" dedi.

DERBİ ÖNCESİ İDDİALI SÖZLER

Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe derbisine ilişkin açıklamalarda bulunan Batshuayi, "Üç tane büyük forvet var, üçümüz de Galatasaray’a katkı vermek için buradayız. Tabii buradaki önemli olan şey, Galatasaray’ın kazanacağı zaferler. Hep beraber bir uyum yakaladık ve Galatasaray’ı zaferlere doğru taşımamız gerekiyor. Biliyorsunuz çok özel bir durum oraya gitmek, gol atmak ve kazanmak için oraya gitmek istiyorum. Bizim bütün maçları kazanmak gibi bir mottomuz var. Oraya da gidip üç puanı almak istiyoruz" dedi.