Barcelona'nın Fenerbahçe ile yaptığı Arda Güler görüşmesinin detaylarına Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu ulaştı

Arda Güler Fenerbahçe FC Barcelona
Barcelona'nın Fenerbahçe ile yaptığı Arda Güler görüşmesinin detaylarına Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu ulaştı

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Arda Güler'i transfer etmek istediklerini ve kulübün şef scout'u olan Deco'yu İstanbul'a gönderdiklerini duyurmuştu. Katalan ekibiyle Sarı-lacivertlilerin yaptıkları görüşmenin detaylarına Sercan Hamzaoğlu ulaştı.

Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun yıldız ismi Arda Güler'e dünya devlerinin yoğun ilgisi devam ediyor. 

18 yaşındaki oyuncu için Deco'yu Türkiye'ye gönderen FC Barcelona'nın, Fenerbahçe ve genç yıldızla yaptığı görüşmenin detaylarına Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu ulaştı.

Başkan Ali Koç ve yönetici Burak Kızılhan ile Bodrum'da bir araya gelen Katalan ekibinin temsilcileri Arda'nın bonservisini alıp, bir yıl Fenerbahçe'de kiralık oynadıktan sonra seneye hazır bir şekilde takımlarına katılması teklifinde bulundu.

Barça'lı yetkililer yaşadığı ekonomik kısıtlamalar nedeniyle Arda'nın bonservisin büyük kısmını seneye ödemeyi taahhüt etti. Teklifin ardından Başkan Koç, Arda ve ailesi ile değerlendirme toplantısı yaptı.

ARDA GÜLER BARÇA'YA SICAK BAKIYOR

Ali Koç, uzun yıllardır sponsorluk desteği verdiği ve bu yüzden çok iyi ilişkiler kurduğu Barcelona'nın Arda Arda Güler için en doğru adres olacağını ve gönlünden geçen kulüp olduğunu genç yıldıza da söyledi. Bir yıl daha Fenerbahçe'de kalmasının hem kendi gelişimi için iyi olacağı hem de sarı-lacivertli taraftarları kırmaması gerektiğinin de altını çizdi.

Bu gelişmelerin ardından Arda Güler ve ailesinin Barcelona'nın teklifine sıcak baktığı ve düşünmek için süre istedikleri öğrenildi. İsmail Kartal ile bir görüşme gerçekleştirecek olan Arda, tecrübeli teknik adamdan takımdaki rolü hakkında bilgi alacak ve son kararını buna göre verecek.

18 yaşındaki yıldız oyuncu geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 35 maça çıkarken 6 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Arda Güler Arda Güler Transfer Fenerbahçe haberleri arda güler haberleri Arda Güler Barcelona