Barcelona'dan sürpriz transfer hamlesi! Çareyi dünyaca ünlü yıldızda buldular

FC Barcelona İspanya La Liga
Barcelona'dan sürpriz transfer hamlesi! Çareyi dünyaca ünlü yıldızda buldular
FOTOĞRAF: Shutterstock

La Liga devi Barcelona'nın Marc Andre Ter Stegen'i dünyaca ünlü bir isimle yedeklemek için harekete geçtiği iddia edildi.

Yaşadığı finansal problemler nedeniyle son birkaç sezondur zor günler geçiren ve oyuncu transferinde zorlanan İspanya La Liga devi FC Barcelona sürpriz bir transferi gündemine aldı.

Katalan ekibinin Marc Andre Ter Stegen'i yedekleyecek kaliteli ve maliyetsiz bir isim arayışında olduğu öğrenildi.

İspanyol basınından Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; Barcelona, şu anda kulüpsüz durumda bulunan dünyaca ünlü kaleci David de Gea ile ilgileniyor.

İspanyol kaleci, geçen sezon Manchester United ile olan sözleşmesi bittikten sonra herhangi bir takımla anlaşma sağlayamamıştı.

Barcelona'nın takımda yedek kaleci durumda bulunan ve bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Inaki Pena'yı finansman sağlamak için takımdan göndermeye sıcak baktığı bildirildi.

David de Gea'ya herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek olmasından dolayı Barcelona'nın bu transferde oldukça istekli olduğu yazılırken tecrübeli kaleciyi yedek olmaya ikna etmenin de kolay olmayacağı yorumu yapıldı.

Barcelona'nın de Gea ile anlaşamaması durumunda rotayı bu sezon kiralık olarak forma giydiği Almeria'da gösterdiği performansla beğeni toplayan Luis Maximiano'ya çevireceği ifade edildi.

David de Gea kendisine pek çok takımdan teklif gelmesine rağmen herhangi bir takımla anlaşmadı.

Barcelona'dan sürpriz transfer hamlesi! Çareyi dünyaca ünlü yıldızda buldular - Resim : 1