Barcelona'dan flaş Arda Güler açıklaması: Henüz bitmiş bir şey yok

Fenerbahçe Transfer FC Barcelona
Barcelona'dan flaş Arda Güler açıklaması: Henüz bitmiş bir şey yok

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler hakkında İspanya basınından haberler gelmeye devam ediyor. Genç yıldızı isteyen kulüplerden olan Barcelona'nın bu transferi bitirmenin zor olduğunu düşündüğü fakat olumsuz bir dönüş almadıkları için hala ümitli oldukları öğrenildi.

Arda Güler'in Real Madrid'i tercih ettiği yönündeki haberlerin ardından Barcelona'dan yeni bir açıklama geldi.

Barcelona, Arda Güler'den vazgeçmedi. Sport'ta yer alan kulis haberine göre Arda'ya artık imza attırmanın "çok zor" olduğunu ifade eden kulüp yetkilileri "Hiçbir şey bitmiş değil. Fenerbahçe ya da oyuncudan teklifimizle ilgili olumsuz ve resmi bir bildirim almadık" diye konuştu.

Arda Güler'i transfer etmek için elinden geleni yapan Barcelona, Deco'yu Türkiye'ye göndermiş ve Fenerbahçe ve oyuncuyla görüştürmüştü. Arda Güler düşünmek için birkaç gün istemişti. O arada Real Madrid de hamlesini yaptı.

Arda Güler'in Türkiye'de 1 sene daha oynamak istememesi ve bu sene için Barcelona'nın bu oyuncu La Liga'ya kaydettirememe riski olmasının Arda'nın Barça kararını olumsuz etkilediği belirtilen haberde Real Madrid'in oynatması zor olsa da Arda Güler'e ilk takımda yer alma garantisi verdiği belirtildi.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Transfer Haberleri Arda Güler Transfer Fenerbahçe transfer haberleri fenerbahçe Fenerbahçe haberleri Arda Güler Real Madrid Arda Güler Barcelona