Barcelona, Real Madrid'den Arda Güler transferinin intikamını almak istiyor

FC Barcelona Real Madrid Arda Güler
Barcelona, Real Madrid'den Arda Güler transferinin intikamını almak istiyor

Ousmane Dembele'nin durumu konuşulurken Barcelona'da Xavi Hernandez, gözünü Real Madrid'in de istediği Gabriel Veiga'ya dikti.

Dembele'nin gitmesi halinde geçen seneki oyun sistemi çökecek olan Xavi bu olası açığı içeriden ya da transferle kapatabileceğini düşünüyor.

Bernardo Silva sesleri sık sık dile getirilse de Xavi'nin önceliği orta saha. Raphinpa, Abde ve Yamal gibi opsiyonlar Dembele'nin açığı için düşünülebilir. İllaki transfer yapılacaksa da Lo Celso, Yannick Carrasco, Alex Baena veya Joao Felix gibi isimler de gündemde.

Ancak Barcelona'nın transferde önceliği hiçbiri değil. İstanbul'a kadar gelip Arda Güler'i ikna etmek üzereyken son anda Real Madrid'in devreye girmesiyle bu transferi gerçekleştiremeyen Deco, intikam peşinde koşuyor. Hedefinde de Real Madrid'in hedefi olan Gabriel Veiga.

Celta Vigo'da forma giyen oyuncu geçen sezon fırtınalar estirmişti. Henüz 21 yaşında olan oyuncu çok yönlü bir ofansif orta saha. Skor da yapabilen oyuncu geçen sezonu 11 gol ve 4 asistle tamamlamıştı.

Real Madrid'in bu oyuncuya ilgili biliniyor. Ancak şu an orta sahada bolluk olduğu için bu sene Veiga'yı almayı düşünmeyen Real Madrid'in planlarına sekte vurup Arda Güler transferinin intikamını almak isteyen Barcelona, piyasa değeri 10 milyon euro olan Celta'lı yıldızı almaya kararlı.

Ancak Celta oyuncunun fesih bedelinin 30 milyon euro + 10 milyon euro olduğunu hatırlatıyor.

 

Kaynak: Haber Global TV

Barcelona Real Madrid Gabriel Veiga transfer haberleri Arda Güler