Barcelona ile Bayern Münih Türk futbolcu Kenan Yıldız için birbirlerine girdi!

Barcelona ile Bayern Münih Türk futbolcu Kenan Yıldız için birbirlerine girdi!

Katalan devi Barcelona, Bayern Münih altyapısında forma giyen 17 yaşındaki Türk asıllı Alman oyuncu Kenan Yıldız'a imza attırmak üzere. Bayern Münih'in ise buna tepki gösterdiği ve Barcelona altyapısından Iker Cordoba ve Adam Aznou ile temasa geçerek misilleme yaptığı öğrenildi.

HABER GLOBAL - Bayern Münih ile Barcelona arasındaki gerginlik devam ediyor. Katalan kulübü, Bavyera takımının incilerinden olan Kenan Yıldız'ı kadrosuna katmak üzere. 17 yaşındaki Türk asıllı Alman oyuncuyu elinde tutmak isteyen Bayern Münih alternatif bir teklif sunarken oyuncunun kafası iyice karıştı.

Barcelona ile Bayern Münih Türk futbolcu Kenan Yıldız için birbirlerine girdi! - Resim : 1

Öte yandan Barcelona'nın genç oyuncusuna teklif yapmasına sinirlenen Bayern Münih yönetimi, La Masia'nın iki seçkin oyuncusu merkez bek Iker Cordoba ve sol bek Adam Aznou için hareket geçti. Bayern Münih, iki oyuncuyu Blaugrana'nın akademisinden ayırmaya çalışıyor.

Barcelona ile Bayern Münih Türk futbolcu Kenan Yıldız için birbirlerine girdi! - Resim : 2

17 yaşındaki Kenan Yıldız'a başka taliplerin de olduğu ancak oyuncunun gönlünün Barcelona'dan yana olduğu belirtiliyor.

Kenan Yıldız kimdir?

Türkiye U17 forması giyen Kenan Yıldız, 4 Mayıs 2005 yılında Almanya'nın Regensburg kentinde dünyaya geldi. 16 yaşında olan Yıldız, 1.85 boyunca ve Bayern Münih'in U19 takımında forma giymektedir. Regensburg Altyapısında yetişen Kenan Yıldız daha sonra Bayern Münih alt takımlarında boy gösterdi ve son olarak Bayern U19 takımının vazgeçilmez ismi oldu. Alman ekibi genç oyuncuya A Takımda da forma şansı vererek gelecekteki yıldız adayları arasında gösteriyor.

Kenan Yıldız, bu sezon U19 Bundesliga'da Bayern Münih formasıyla 7 maça çıkan Kenan Yıldız attığı 2 gol ve yaptığı 3 asistle dikkat çekiyor.

 

Kenan Yıldız futbol Barcelona Bayern Münih son dakika transfer haberleri Bundesliga La Liga