Barcelona geleceğin yıldızını transfer etmek istiyor! Finansal fair-play izin verecek mi?

FC Barcelona Transfer Almanya Bundesliga
Barcelona geleceğin yıldızını transfer etmek istiyor! Finansal fair-play izin verecek mi?
FOTOĞRAF: Djurgardens Resmi X Hesabı

La Liga'da zirve yarışının uzağında kalan ve kadrosunu güçlendirmek isteyen Barcelona'nın gelecekte büyük bir yıldız olması beklenen İsveçli Lucas Bergvall'i kadrosuna katmak istediği fakat kulübün yaşadığı finansal sıkıntıların bu transferdeki en büyük engel olduğu belirtildi.

İspanya La Liga ekiplerinden FC Barcelona, 'İsveç futbolcunun geleceği' olarak lanse edilen Lucas Bergvall'i kadrosuna katmak istiyor.

Katalan temsilcisi, kariyerini İsveç Ligi ekiplerinden Djurgardens'te sürdüren ve gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çeken 17 yaşındaki futbolcu için girişimlerine başladı.

İspanya La Liga ekibinin bu transfer döneminde bu hamleyi gerçekleştirmesinin çok zor olduğu bunun sebebinin ise Barcelona'nın yaşadığı finansal problemler olduğu bildirildi.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'un 10 milyon euro'luk teklifte bulunduğu ve Djurgardens'in de bu teklifi kabul ettiği fakat genç yıldızın Barcelona'ya transfer olmak istemesi nedeniyle Frankfurt'a sıcak bakmadığı belirtildi.

İspanyol basınından Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; Barcelona'nın Bergvall için Djurgardens'e yaptığı teklifi ise 6 milyon euro olduğu iddia edildi. Lucas Bergvall için henüz herhangi bir teklif yapmasalar da Bayern Münih ve Juventus'un da ilgisinin olduğu ileri sürüldü.

Genç futbolcu için transfer yarışının olmasına rağmen Barcelona'nın oyuncuyu önümüzdeki yaz transfer döneminde kadrosuna katabilmek için ümitli olduğu bunun sebebinin ise Bergvall'in Barcelona formasını giymek istemesi olduğu ifade edildi.

İsveçli genç orta saha, geçen sezon Djurgardens formasıyla toplamda 28 karşılaşmada sahaya çıkarken 3 gol - 1 asistlik performans ortaya koydu.