Günün transfer dedikoduları - 15 Mart 2021

transfer haberleri
Günün transfer dedikoduları - 15 Mart 2021

Son dakika transfer haberleri... Futbolda 2020-2021 sezonunun sonu yaklaşırken gelecek yılın transferleri için de şimdiden hareketli saatler yaşanıyor. Barcelona, Manchester United ve Arsenal en aktif kulüpler... İşte 15 Mart 2021 Pazartesi gününden son dakika transfer haberleri...

*İtalya Serie Direktörü Fabio Paratici, Cristiano Ronaldo'nun Juventus'ta kalması gerektiğini söyledi.

*Barcelona, Manchester City ile sözleşmesi sezon sonunda bitiecek olan Arjantinli golcü Sergio Agüero'ya imza attırmak üzere.

*Manchester United menajeri Ole Gunnar Solskjaer, yaz transfer döneminde Jesse Lingard, Juan Mata, Diogo Dalot ve Phil Jones'la yollarını ayırmayı planlıyor. Kırmızı Şeytanlar bu oyuncuların satışından 80 milyon pound bekliyor.

Haaland ayrılıyor mu?

*Borussia Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, Norveçli golcü Erling Braut Haaland'ı tutabildikleri kadar takımda tutmak istediklerini açıkladı.

*Manchester City, Sporting Lizbon'da forma giyen 18 yaşındaki defans oyuncusu Nuno Mendes ile anlaştı. Real Madrid de bu oyuncuyu kadrosuna katmak istiyordu.

*Arsenal kulübü, Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'ta forma giyen 21 yaşındaki Fransız defans oyuncusu Evan N'Dicka ve Brighton formasını giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Yves Bissouma'nın transferleri için girişimlere başladı.

Lautaro Martinez kararını verdi

*Inter'in Arjantinli golcüsü Lautaro Martinez, kulübünde kalmak istediğini açıkladı.

*Danimarkalı orta saha oyuncusu Christian Eriksen, Inter Milan'dan ayrılmaktan vazgeçti.

*Chelsea, Emerson Palmieri'yi isteyen Inter ve Napoli'den 20 milyon euro istedi. 

*Barcelona'da geleceğin yıldızı olarak gösterilen Ilaix Moriba'nın babası, 2019 yılında oğlunun Manchester City'ye gitmek üzere olduğunu ancak Manchester biletini iptal ettiğini açıkladı. 

Kaynak: Haber Global TV

transfer haberleri futbol transfer son dakika Barcelona transfer arsenal transfer