Barcelona Başkanı Joan Laporta'dan Lamine Yamal açıklaması: "200 milyon euro'yu reddettik"

FC Barcelona Transfer PSG İspanya La Liga
Barcelona Başkanı Joan Laporta'dan Lamine Yamal açıklaması: "200 milyon euro'yu reddettik"
FOTOĞRAF: Depophotos

La Liga ekiplerinden Barcelona'nın başkanı Joan Laporta, takımın 16 yaşındaki yıldızı Lamine Yamal için kulübe gelen 200 milyon euro'luk teklifi reddettiklerini duyurdu.

İspanya La Liga'da finansal sıkıntılar yaşan FC Barcelona'nın başkanı Joan Laporta, kulübün yıldız isimlerine gelen teklifleri açıkladı.

Laporta, finansal sıkıntılarla karşı karşıya kalmalarına rağmen takımın yıldız isimlerini satmak zorunda olmadıklarını belirtti.

İspanyol basınından Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; Joan Laporta, Barcelona'nın ve İspanyol futbolunun geleceği olarak lanse edilen genç yıldız Lamine Yamal için kulübe gelen 200 milyon euro'luk teklifi geri çevirdiklerini açıkladı.

Amaçlarının yıldız isimleri takımda tutmak olduğunu belirten Laporta, "Büyük oyuncularımızı satmak istemiyoruz. Her şey planlarımıza göre giderse hiçbir oyuncumuzu satmak zorunda kalmayacağız. Balde, Fermin, De Jong, Araujo, Gavi için teklifler aldık. Fakat onları satmak istemiyoruz" dedi.

'PSG'DEN ASTROMONİK TEKLİF' İDDİASI

İspanyol basınından Marca'da yer alan habere göre ise Barcelona'ya Lamine Yamal için 200 milyon euro'luk teklifi yapan takım Paris Saint Germain olduğu iddia edildi.

Kylian Mbappe'nin sezon sonunda takımdan ayrılacak olmasının PSG'yi harekete geçirdiği ve Fransız ekibinin Mbappe'nin yerini Lamine Yamal ile doldurmak istediği ifade edildi.

16 yaşındaki futbolcu bu sezon çıktığı 39 karşılaşmada 6 gol - 7 asistlik performans ortaya koydu.