Balotelli'nin yeni takımını İtalyan basını duyurdu

Adana Demirspor Süper Lig İtalya Serie A
Balotelli'nin yeni takımını İtalyan basını duyurdu
FOTOĞRAF: AA

Geçtiğimiz sezonu Adana Demirspor'da geçiren ünlü İtalyan golcü Mario Balotelli'nin ülkesinden bir takımla anlaşmaya vardığı belirtildi.

Son olarak geçen sezon Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da forma giyen ve sözleşmesinin sona ermesinin ardından herhangi bir takımla anlaşma sağlayamayan Mario Balotelli ülkesine geri dönmeye hazırlanıyor.

İtalyan basınından La Gazzetta Dello Sport'ta yer alan habere göre; 34 yaşındaki futbolcu, İtalya Serie A ekiplerinden Genoa ile anlaşmaya vardı.

Haberde Genoa ile Balotelli sezon sonuna kadar geçerli olacak bir sözleşme imzalayacağı ve İtalyan ekibinin golcü isme 250-300 bin euro maaşın yanı sıra performansa bağlı bonuslar ödeyeceği iddia edildi.

Tarafların sözlü olarak anlaşma sağladığı belirtilse bu transferin Genoa Teknik Direktörü Alberto Gilardino'nun kaderine bağlı olduğu ifade edildi.

Gilardino'nun Balotelli'nin transferine onay verdiği ve İtalyan teknik adamın takımda kalması durumunda transferin gerçekleşeceği bildirildi.

Mario Balotelli geçen sezon Adana Demirspor formasıyla Süper Lig'de çıktığı 16 karşılaşmada 7 gol -1 asistlil performans sergilemişti.