Balotelli, oyundan alınınca isyan edip takım arkadaşına vurdu

Balotelli, oyundan alınınca isyan edip takım arkadaşına vurdu

Adana Demirspor'un İtalyan golcüsü Mario Balotelli, Süper Lig'in 3. haftasında oynadıkları Konyaspor maçında damga vurdu. 57. dakikada oyundan alınan Balotelli, bağırarak isyan etti ve takım arkadaşına vurdu.

Süper Lig'in 3. haftasında Konyaspor'u konuk eden Adana Demirspor'da büyük umutlarla transfer edilen İtalyan forvet Mario Balotelli, Adana ekibinde ilk ciddi krizini çıkardı.

Konyaspor ile oynanan mücadeleye ilk 11'de başlayan Balotelli, etkisiz bir performans sergiledi ve 57. dakikada yerini Ezeh'e bıraktı. Bu oyuncu değişikliği sonrasında Balotelli'nin tepkileri mücadeleye damga vurdu.

Oyuncu değişikliği tabelasında kendi forma numarasını gördükten sonra saha kenarına yavaş adımlarla gelen Balotelli, Ezeh'e başarılar dileyerek yedek kulübesine doğru yöneldi. Kendisini tebrik eden yardımcı antrenöre bir şeyler anlatmaya başlayan İtalyan forvet, kulübeye oturdu.

TAKIM ARKADAŞINA VURDU

Kulübede tepkisinin dozunu artıran Balotelli, bağırarak isyanın etti. İtalyan golcünün tepkisini gösterirken yanındaki takım arkadaşına da fiziksel müdahalede bulunduğu kameralara yansıdı.

Balotelli sonrasında soyunma odasına giderek karşılaşmayı kulübede takip etmedi.

Balotelli, oyundan alınınca isyan edip takım arkadaşına vurdu - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Balotelli Adana Demirspor Mario Balotelli Konyaspor