Balotelli ile Beşiktaş yedek kulübesi arasında gerginlik

Adana Demirspor Beşiktaş
Balotelli ile Beşiktaş yedek kulübesi arasında gerginlik

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş'la deplasmanda 3-3 berabere kalan Adana Demirspor'da İtalyan santrfor Mario Balotelli, attığı golün ardından siyah-beyazlı takımın yedek kulübesine hareket yaptı ve ortalık bir anda karıştı.

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş ile Adana Demirspor, Vodafone Park’ta karşılaştı. 

Siyah-beyazlılar 3-0 öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü muhafaza edemedi ve mücadele 3-3 sona erdi.

Karşılaşmasının 78. dakikasında takımının 2. golünü kaydeden Mario Balotelli, attığı golün ardından Beşiktaş yedek kulübesine koştu. Kulübedeki bir kişiyi işaret ederek kafasını gösteren Balotelli, tribünlerden ve yedek kulübesinden büyük tepki gördü. Hakem Ali Palabıyık da İtalyan golcüyü sarı kartla cezalandırdı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Beşiktaş yedek kulübesinin Balotelli'ye yönelik tepkisi devam ederken, Sergen Yalçın'ın yardımcısı Murat Şahin, İtalyan oyuncunun üzerine yürümek istedi ancak araya girenler olayları sakinleştirdi. 

BALOTELLI'DEN İMALI PAYLAŞIM

İtalyan golcü, maç sonrasında Instagram hesabından attığı golün ardından yaptığı sevinç gösterisini paylaştı. Balotelli paylaşımında, "Beynimiz ve özellikle kalbimiz ve cesaretimiz var. Çok büyük bir kalbe sahibiz ve bununla gurur duyuyoruz!" ifadelerini kullandı. Balotelli'nin 'beyin' emojisine vurgu yapması da dikkatlerden kaçmadı. 

Balotelli'nin, Sergen Yalçın'ın 2013 yılında yorumculuk yaptığı dönemde kendisi hakkında söylediği sözlere göndermede bulunduğu iddia edildi.

Balotelli ile Beşiktaş yedek kulübesi arasında gerginlik - Resim : 1

SERGEN YALÇIN, MARIO BALOTELLI İÇİN NE DEMİŞTİ?

2011 yazında Manchester City'nin Los Angeles Galaxy ile oynadığı hazırlık maçında, Balotelli’nin kale ağzında topuğuyla gol atmaya ve rakibi rencide etmeye çalışmasına dönemin teknik direktörü Roberto Mancini büyük tepki göstermiş, pozisyonun hemen ardından da İtalyan golcüyü oyundan çıkarmıştı.

Sergen Yalçın da bu görüntülerin sorulması üzerine yorumculuk yaptığı programda, "Balotelli'nin beyni yok. Neden yok biliyor musun, ne kadar saygısız bir insan bir defa. Laubali bir vuruş yapabilirsin ona okeyim ben, futbolun içinde var. Ama şu yaptığı hareket tamamen rakibe saygısızlık ve kendi karakterini gösteren bir hareket başka bir şey değil. Oyundan alınmış bundan sonra, iyi kurtarmış. Ben olsam kovardım" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Sergen Yalçın Mario Balotelli Adana Demirspor Balotelli Beşiktaş