Bafetimbi Gomis'in menajerinden heyecanlandıran açıklama

Spor haberleri
Bafetimbi Gomis'in menajerinden heyecanlandıran açıklama

2017/18 sezonunda Galatasaray'da forma giyen ve attığı gollerle taraftarın sevgilisi olan Bafetimbi Gomis'in menajeri taraftarları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

2017/18'de Galatasaray 'da forma giyen ve 33 maçta 29 kez fileleri havalandırarak sarı kırmızılı ekibin şampiyonluğa ulaştığı sezonu gol kralı olarak tamamlayan Bafetimbi Gomis konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Yıldız futbolcunun menajeri Patrick Mendy, Al Hilal'den ayrılan Gomis ile ilgili konuştu, Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

"KAPIMIZ AÇIK"

Fanatik'in haberine göre, Fransız yıldızın Türkiye'ye dönmeye hazır olduğunu vurgulayan Mendy, "Galatasaray'a kapımız açık ve ne olacağını göreceğiz. Eğer onu isterlerse Galatasaray ile yarım kalan hikayeyi tamamlamak adına dönmekten kesinlikle mutlu olacak" dedi.

TARAFTAR DA İSTİYOR

Bu gelişme sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Galatasaraylı taraftarlar Twitter'da '#BackToGalatasarayBafe' hashtagi başlattı ve golcü oyuncuya geri dönmesi için çağrıda bulundular.

GOL KRALI OLDU

Temmuz 2017'de Galatasaray'ın Swansea'den 2.5 milyon Euro bonservisle kadrosuna kattığı Gomis, Sarı Kırmızılı ekipte geçirdiği 1 sezonda attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelmişti. 33 maçta 29 gol atan ve rakip savunmaların korkulu rüyası olan yıldız isim, kazanılan şampiyonlukta başrol oynayan isimlerin başında gelmişti.

Kaynak: Diğer

Bafetimbi Gomis Galatasaray Galatasaray haberleri Galatasaray transfer haberleri