Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'a 'Sturm Graz' göndermesi

Haber Merkezi
Aziz Yıldırım Fenerbahçe Beşiktaş
Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'a 'Sturm Graz' göndermesi
Fotoğraf: DepoPhotos

Fenerbahçe başkan adaylarından Aziz Yıldırım bir basın toplantısı düzenledi. Yıldırım, "İnşallah şampiyon oluruz" derken Galatasaray'a 'Sturm Graz' göndermesi yaptı.

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım bir basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, Beşiktaş'ta Hüseyin Yücel'in 'Jose Mourinho ile görüşüyoruz' açıklamasına tepki gösterdi.

Aziz Yıldırım, "Beşiktaş, Jose Mourinho'ya 7 milyon euro veriyormuş. 5 de ben vereyim, 12'ye anlaşsınlar! Yalan söylüyorlar! Yakışmıyor Beşiktaş'a. Yanlış yapıyorlar. Çok şey söylerim ayıp olur. Buradan Sayın Hasan Arat'a söyleyeyim. Bu tip şeylerden vazgeçsinler. 7 milyon euro'ya geliyorsa, biz çekilelim. Bıraksınlar bu işleri. Beşiktaş'ın böyle bir gücü yok. Beşiktaş'ın böyle bir gücü yok. Ayıp, beni daha fazla konuşturmasınlar. Birbirimize saygılı olacağız. Jose Mourinho, 'Reklam çekimi için İstanbul'a geldiğimde, Beşiktaş'tan 2 kişi otele geldi. Onlarla sohbet ettik' dedi. 'Öyle bir görüşmemiz olmadı' dedi." diye konuştu.

Şampiyonluk yarışına da değinen Yıldırım, "Şampiyonluğu nasıl kaybettiğimizi haftaya anlatacağım. Öyle dış güçler, yan etkenler bunları geçsinler. Galatasaray'ı nasıl yendiysen hepsini de yenmeliydin. Haftaya konuşacağız. İnşallah yeneriz ama karşı tarafa beraberlik bile yetiyor. İnşallah Konya iyi bir maç çıkarır ve yener. Galatasaray alışıktır Sturm Graz'dan, onun için benim fazla ümidim yok ama yukarıda Allah var. İnşallah hafta sonu şampiyon oluruz." şeklinde konuştu. 

1959 önce şampiyonluklara da değinen Yıldırım, "Bizim şampiyonluklarımızın yılı belli mi? Notere gidip tasdik ettireceğiz ve TFF'ye göndereceğiz. Sonrasını TFF düşünsün. Komisyonu falan boş verin. Ben kurdum komisyonu. Ben tespit edeceğim, doğruysa belgeleri, bilgileri TFF'ye göndereceğim" dedi.

İsmail Kartal'a da tepki gösteren Yıldırım, "İsmail Kartal'a 15 sene Fenerbahçe'de çalışma fırsatını kim verdi? Fenerbahçe'de futbol takımına kim antrenör yaptı onu? Şu maç geçsin ona cevap vereceğim." diye konuştu.