Avrupa'nın dev kulüpleri gözünü Gedson Fernandes'e dikti

Beşiktaş İtalya Serie A
Avrupa'nın dev kulüpleri gözünü Gedson Fernandes'e dikti

Beşiktaş'ta gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Gedson Fernandes'in talipleri her geçen gün artıyor. Portekizli oyuncuya Serie A ekiplerinin yanı sıra Hollanda'dan da ilgi olduğu öğrenildi.

Süper Lig'de son haftalarda gösterdiği çıkışla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ın yıldız oyuncularına Avrupa'nın dev kulüpleri talip olmaya devam ediyor.

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın iddiasına göre; Serie A'da mücadele eden Lazio ve Hollanda ekiplerinden Ajax, Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes'le ilgileniyor.

Haberde siyah-beyazlıların başarılı futbolcunun bonservisinin yüzde 50'lik payına sahip olduğu hatırlatıldı. Lazio'nun şu anda Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya odaklandığı daha sonrasında ise bu transferi gerçekleştirebilmek için harekete geçeceği belirtildi.

Haberde ayrıca Beşiktaş'ın sportif direktörü Ceyhun Kazancı'nın Fernandes'in performansından memnun olduklarını fakat 20 milyon Euro'luk bir teklif gelirse gitmesine izin verebilecekleri ifadelerine de yer verildi.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Gedson Fernandes Serie A transfer