Avrupa devleri Arda Güler için pusuda bekliyor!

Arda Güler Real Madrid transfer haberleri
Avrupa devleri Arda Güler için pusuda bekliyor!
Foto: Arda Güler resmi Instagram hesabı

Sezon başında transfer olduğu Real Madrid'de şu ana dek yeteri kadar forma şansı bulamayan milli futbolcu Arda Güler için İngiltere, İtalya ve Almanya'nın önde gelen kulüplerinin sıraya girdiği iddia edildi.

Arda Güler sezon başında 20 milyon Euro karşılığında transfer olduğu Real Madrid'de arka arkaya yaşadığı sakatlıklar sebebiyle ilk maçına 6 Ocak'ta Kral Kupası'nda çıkmıştı.

Milli futbolcu geçen süreçte eflatun-beyazlı formayı yalnızca 4 resmi maçta terletirken, sahada ise yalnızca 89 dakika kalabildi.

İspanyol Sport gazetesinin haberine göre; Arda Güler'in oyun süresinde bir iyileşme olmazsa, genç futbolcunun gelecek sezon için kiralanması gündeme gelecek.

Bu doğrultuda İtalyan devi Milan, Almanya Bundesliga'nın namağlup lideri Bayer Leverkusen ve İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk savaşı veren Tottenham, Arda Güler'i kadrosuna katabilmek için şimdiden sıraya girmiş durumda.

MİLAN BİR ADIM ÖNE ÇIKIYOR!

Real Madrid'in kiralama kararı alması durumunda önceliğinin Arda Güler'e oynama garantisi sunacak takım olacağı belirtilirken, Milan'ın bu takımlar arasında bir adım öne çıkabileceği kaydedildi.

Hatırlanacağı üzere eflatun-beyazlılar daha önce Brahim Diaz'ı 3 yıllığına kırmızı-siyahlılara kiralamıştı. Brahim Diaz, üç yıl formasını giydiği Milan'da 124 maça çıkarak hem oyun hem de tecrübe anlamında kendisini geliştirmiş ve bu sezon başında hazır bir şekilde döndüğü Real Madrid'de şu ana dek takıma önemli katkı sağlamış durumda.

"SABIRLI OLMAK ZORUNDA"

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in yeterli süreyi alamaması konusundaki eleştirilere geçtiğimiz günlerde şu sözlerle yanıt vermişti:

"Her geçen gün fiziksel olarak daha iyi oluyor. Ancak sabırlı olmak zorunda. Arkasında Türkiye gibi kocaman bir ülke var. Zamanı mutlaka gelecektir."