Attığı gollerle Bundesliga'yı salladı, Bayern Münih'i peşine taktı!

Bayern Münih transfer haberleri Almanya Bundesliga
Attığı gollerle Bundesliga'yı salladı, Bayern Münih'i peşine taktı!
DepoPhotos

Bayern Münih, attığı gollerle Bundesliga'yı sallayan Stuttgart'ın Gineli forveti Serhou Guirassy'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Almanya Bundesliga'da geçtiğimiz sezon play-out maçları oynayarak güç bela ligde kalan Stuttgart, bu sezon ise sergilediği performansla dikkatleri üzerine topladı.

Sebastian Hoeness yönetimindeki kırmızı-beyazlı ekip 21 maç sonunda topladığı 43 puanla ligde 3. sırada yer alırken; attığı gollerle takımı sırtlayan Gineli forvet Serhou Guirassy de dev kulüplerin iştahını kabartmaya devam ediyor.

BILD gazetesinin haberine göre; Bundesliga'da bu sezon 15 maçta 17 gol kaydeden ve sözleşmesinde 20 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunan Guirassy için Bayern Münih harekete geçti.

Bavyera ekibinin bu maddeyi bir fırsat olarak gördüğü ve bu şansı kaçırmak istemediği, Guirassy'nin Harry Kane'e mükemmel bir alternatif olabileceğini düşündüğü belirtildi.

27 yaşındaki Gineli golcüyle Bayern Münih'in yanı sıra Manchester United, AC Milan ve Newcastle United gibi Avrupa'nın önemli kulüpleri ilgileniyor.

BUNDESLIGA'DA GOL KRALLIĞI YARIŞMASI

Bundesliga'daki gol krallığı yarışında Harry Kane 21 maçta attığı 24 golle 1. sırada yer alırken, Serhou Guirassy 15 maçta attığı 17 golle 2. sırada, RB Leipzig'in Belçikalı forveti Loïs Openda 21 maçta attığı 15 golle 3. sırada yer alıyor.