Atletico ile Porto anlaştı ama Çağlar Söyüncü henüz 'evet' demedi

Çağlar Söyüncü Fenerbahçe Transfer Atletico Madrid İngiltere Premier Lig
Atletico ile Porto anlaştı ama Çağlar Söyüncü henüz 'evet' demedi
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği milli futbolcu Çağlar Söyüncü hakkında İspanya'da iddialar gelmeye devam ediyor. Porto'nun Çağlar Söyüncü için devreye girdiği ve Atletico Madrid'i transfer için ikna ettiği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin kiralamak için görüşmelerini sürdürdüğü Çağlar Söyüncü'ye Porto resmen talip oldu.

İspanyol basını Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için Madrid'e çıkarma yaptığı Çağlar Söyüncü için Porto'nun da resmen devreye girdiğini yazdı.

Atletico Madrid'de yeterince şans bulamayan ve bulduğu şansları da kötü değerlendiren Çağlar, EURO 2024'te milli takımda yer alabilmek için oynayabileceği bir takıma kiralanmaya sıcak bakıyor.

Eski Leicester oyuncusuna talip olan Porto ise defansını güçlendirmek istiyor. Fenerbahçe ise milli futbolcu için şu an Madrid'de.

Ancak Marca gazetesi Atletico Madrid'in oyuncuyu bonservisiyle satmak istediğini ya da zorunlu satın alma bedeliyle kiralamaya sıcak baktığını yazarken Fenerbahçe'nin buna yanaşmadığını bu yüzden de şansının az olduğunu iddia etti.

Portekiz'de yayınlanan Bola Na Rede ise daha da ileriye giderek Atletico Madrid ile Porto'nun prensipte anlaştığını yazdı. Haberde Çağlar'ın şu anda İstanbul'da olduğu ve Fenerbahçe ile de görüştüğü yazılırken Dortmund ve Roma'nın da oyuncuya talip olduğunun altı çizildi.

Haberin devamında son kararı Çağlar Söyüncü'nün vereceği, ancak oyuncunun halen İngiltere Premier Lig'den bir teklif beklediği bu yüzden de şu ana kadar tekliflerin hiçbirine olumlu yanıt vermediğine değiniliyor.