Astrolog Meral Güven'den son 'şampiyonluk' tahmini: Galatasaray...

HABER MERKEZİ
Galatasaray Fenerbahçe
Astrolog Meral Güven'den son 'şampiyonluk' tahmini: Galatasaray...

Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0'lık skorla mağlup edip zirveyle puan farkını 3'e indirmesinin ardından Astrolog Meral Güven'den yeni şampiyonluk tahmini geldi.

Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray’ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de hesaplar değişti. Lider Galatasaray ile puan farkını 3'e indiren sarı-lacivertlilerde gözler, şampiyonluk için sezonun son haftasına çevrilirken Astrolog Meral Güven'den yeni bir açıklama geldi.

TGRT Haber'e konuk olan Güven, "Kartlarım ısrarla üstüne bastıra bastıra hala daha Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söylüyor. Harita da kartlarım da bunu söylüyor, Fenerbahçe mucizevi şampiyonluk yaşayacak." dedi.

Ünlü astrolog, 14 ay önce de "Önümüzdeki sezon Fenerbahçe ve Galatasaray son maça kadar şampiyonluk için yarışacaklar. Fenerbahçe geriden gelerek şampiyon olacak ve mucizevi bir kutlama olacak." demişti.

ŞAMPİYONLUK İHTİMALLERİ

38. haftada Galatasaray, Konyaspor'a yenilmezse şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe için ise tek şans İstanbulspor'u yenip Galatasaray'ın yenilmesini beklemek.