Arjantin'in Messi'den sonraki 10 numarası 10 milyon euro'ya Real Madrid yolunda

Real Madrid İspanya La Liga transfer haberleri
Arjantin'in Messi'den sonraki 10 numarası 10 milyon euro'ya Real Madrid yolunda

Benzema'nın ayrılığını ve Luka Modric ile Kroos'un takımdaki son sezonunu yaşayacağını hesaba katan Real Madrid yeniden yapılanmaya devam ediyor. Şimdi sırada 17 yaşında Arjantinli yeni bir 'Messi' var!

Real Madrid'in Lübnan asıllı Brezilyalı yetenek kâşifi Juni Calafat, İspanyol devinin aradığı ismi Arjantin'de buldu.

Henüz 17 yaşındaki Claudio Echeverri, Calafat tarafından kulüp başkanı Florentino Perez'e mutlaka transfer edilmeli notuyla tavsiye edildi.

Arda Güler ve Bellingham'ın sezon öncesi müthiş performanslarını gören Başkan Perez'in Calafat'a çok güvendiği belirtiliyor.

Real Madrid bir sürpriz yaparak beklemeden bu oyuncuyu birkaç gün içinde kadrosuna katabileceği belirtiliyor. Serbest kalma bedeli sadece 10 milyon euro. Ancak 18 yaşına ocak ayında basacağı için takıma dahil olması için devre arasının beklenmesi gerekecek.

River Plate formasını giyen Echeverri, Messi ile karşılaştırılmaya başladı bile. Tek eksiği maç. River Plate ile ilk 11'de sadece 2 maç forma giyebildi. Lakabı 'El Diablito' olan Echeverri, Arda Güler kadar şans bulamadı. Echeverri idollerinin Messi ve River Plate efsanesi Quintero olduğunu daha önce açıklamıştı.

Vinicius Jr. ile başlayan Fede Valverde ve Rodrygo ile devam eden genç oyuncu atağını Arda Güler'le bir adım daha öteye taşıyan Real Madrid, ayrıca bir başka Brezilyalı genç yıldız Endrick'e de 18 yaşına basınca kavuşacak.

 

Kaynak: Haber Global TV

transfer haberleri Real Madrid futbol Arjantin Messi