Arjantin'den Galatasaraylılar'ı üzecek Icardi iddiası

Galatasaray Galatasaray transfer futbol
Arjantin'den Galatasaraylılar'ı üzecek Icardi iddiası

Şampiyonluğun baş mimarlarından birisi olan Mauro Icardi için transfer iddiaları gelmeye devam ediyor. Arjantin basınında çıkan haberlerde İtalyan ekibinin Icardi için teklif yapmaya hazırlandığı ileri sürüldü.

Süper Lig'de Galatasaray formasıyla gösterdiği performansla şampiyonluğun önemli isimlerinden birisi olan Mauro Icardi için transfer iddiaları gelmeye devam ediyor.

Arjantin basınından Ole'nin haberine göre; Rosario'da doğan oyuncu için İtalya Serie A ekiplerinden Roma'nın transfer için devreye girdiği iddia edildi. Haberde Paris Saint-Germain'e dönmek zorunda olan Arjantinli golcünün sözleşmesinin gelecek sezon sonunda biteceği ve bu yüzden Fransız ekibinin Icardi'yi göndermeyi düşündüğü belirtildi.

Jose Mourinho'nun ekibinin yıldız oyuncusu Tammy Abraham'ın ciddi bir sakatlık geçirmesi ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle bu transferi yapmak istediği ileri sürüldü.

30 yaşındaki golcüyle İtalyan ekibinin ciddi şekilde ilgilendiği ve yakın zamanda 8 milyon Euro'luk bir teklifte bulunmaya hazırlandığı ifade edildi.

PSG VE ROMA'NIN İLİŞKİLERİ TRANSFERDE ETKİLİ OLABİLİR

Haberde Katar sermayesinin sahibi olduğu PSG ile Roma'nın Başkanı Dan Friedkin'in iyi ilişkilerinden ve iş ortaklığından da bahsedilirken, bu faktörlerin transferde etkili olabileceği yorumları yapıldı.

Mauro Icardi, bu sezon sarı-kırmızı formayla çıktığı 26 maçta gösterdiği 23 gol ve 8 asistlik performansıyla ön plana çıktı ve şampiyonluğu getiren isimlerin başında geldi.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Mauro Icardi Mauro Icardi transfer Galatasaray haberleri transfer haberleri