Arjantin gol atana kadar maçı bitirmedi! Ortalık fena karıştı!

Ajans Bizim
2024 Paris Olimpiyatları Arjantin Fas futbol
Arjantin gol atana kadar maçı bitirmedi! Ortalık fena karıştı!
Reuters

Arjantin ile Fas arasında oynanan ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan maçta seyirciler sahaya girdi. Arjantin beraberlik golü atana kadar maçı uzatan hakem ortalığı karıştırdı.

Arjantin ile Fas arasında oynanan ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan maçta seyirciler sahaya girdi. 

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları erkekler futbol turnuvasının B Grubundaki ilk maç olan Arjantin-Fas karşılaşması berabere bitti (2-2), ancak seyircilerin sahaya girmesi nedeniyle maçın sonucu henüz resmen onaylanmadı.

Arjantin uzatmaların sonunda eşitliği sağladı ve bu durum Faslı taraftarları kızdırdı. Öyle ki, tüm bu karmaşanın ortasında maç sonuca ulaşacak gibi görünmüyordu.

Gerilim, goller, kartlar ve çılgın bir senaryo! Olimpiyat Oyunlarındaki erkekler futbol turnuvası, bugün Saint-Etienne'de Arjantin ile Fas arasında oynanan maçla başladı. Arjantin, Cristian Medina'nın uzatma süresinin 16’ncı dakikasında attığı golle 2-2 beraberliği yakaladı, ancak sonuç henüz organizatörler tarafından onaylanmadı.

Soufiane Rahimi'nin iki (45+2 ve 51) ve Giuliano Simeone'nin bir (68) golünün ardından Fas 2-1 öndeyken, kaybedilen zaman konusunda gözle görülür bir şekilde telaşlanan hakem heyeti maçın sonunda 15 dakikalık uzatma süresi ilan etti. 

Bu "oyun duraklamaları" açık bir şekilde Arjantin'in ileri çıkmasına izin verdi ve nihayet Medina'nın ayağından beraberliği sağladı.

Arjantinli oyuncular sevinçten çılgına dönerken, Faslı taraftarlar beraberliği içine sindiremedi. Sahaya bardaklar atıldı, taraftarlar sahaya girdi ve Arjantin yedek kulübesine doğru bir havai fişek atılarak, Javier Mascherano'nun oyuncularının çok hızlı bir şekilde soyunma odasına dönmesine neden oldu. 

Dönüş öylesine hızlıydı ki maçın bitiş düdüğü henüz çalınmamıştı bile. Resmi Olimpiyat Oyunları web sitesinde maç hala "yarıda kaldı" olarak gösteriliyor.