Arda Turan'ın Eyüpspor'u şov yaptı

Trendyol 1. Lig
Arda Turan'ın Eyüpspor'u şov yaptı
Fotoğraf: AA

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında Eyüpspor, deplasmanda Tuzlaspor'u 5-0 mağlup etti. Gençlerbirliği ise Bodrum'u tek golle geçti.

Tuzlaspor'un 73. dakikada kazandığı penaltı, yapılan VAR incelemesinin ardından iptal edildi.

Bu sonuçla Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor, 3'te 3 yaptı ve puanını 9'a çıkardı. Tuzlaspor ise üst üste 3. yenilgisini yaşadı.

Goller: Dk. 17 Mustafa Pektemek, Dk. 19 Robin Yalçın, Dk. 23 ve 66 Ahmed Kutucu, Dk. 86 Claro (Eyüpspor)

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında konuk olduğu Tuzlaspor'u 5-0 mağlup eden Eyüpspor'un teknik sorumlusu Kerem Yavaş, üstün bir oyunla net bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Sancaktepe 15 Temmuz Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Yavaş, üst üste 3. galibiyetlerini aldıklarını belirterek, "Oyunumuz gitgide istediğimiz hale geliyor. Bu bizi mutlu ediyor. Oyunun iki yönünü de istediğimiz şekilde oynuyoruz. Maçları gol yemeden kazanıyoruz. Çok dominant oynayarak kazandık." ifadelerini kullandı.

Tuzlaspor Teknik Direktörü Eren Şafak ise farklı mağlubiyet nedeniyle çok üzgün olduklarını dile getirerek, "Oyunun başında bireysel hatalar yaptık. Duran toptan 2 basit gol yedik. İlk yarıda değişiklik yaptık ama istediğimiz oyunu oynayamadık. Üçüncü golü yedikten sonra takım psikolojik olarak düştü. Fiziksel ve antrenman sayısı olarak ligin altındayız. Kalitemizi biraz daha arttırmamız gerekiyor. Transfere ihtiyacımız var. Milli maçlar nedeniyle liglere verilecek arada daha düzgün bir takım oluşturmak için çalışacağız." şeklinde görüş belirtti.

Gençlerbirliği tek golle kazandı

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında, Gençlerbirliği, Bodrum FK'yı 1-0 mağlup etti.

Gençlerbirliği, aldığı bu galibiyetle puanını 7'ye yükseltti ve geçen sezonun ilk yarısındaki 18 karşılaşmada aldığı puanı, bu sezonun ilk 3 maçının sonucunda hanesine yazdırdı.

Kırmızı siyahlı ekipte Mustapha Yatabare, karşılaşmaya ilk 11'de başlarken yeni transfer kardeşi Sambau Yatabare, 89. dakikada oyuna dahil oldu. Karşılaşmayı kardeşler birer sarı kartla tamamlarken Mustapha Yatabare, başkent ekibine 3 puanı getiren golü penaltıdan kaydetti.

 

Kaynak: AA

Trendyol 1. Lig Eyüpspor Gençlerbirliği futbol Arda Turan