Arda Turan'ı en zeki futbolcu seçti

Haberglobal.com.tr
Arda Turan Atletico Madrid İspanya La Liga
Arda Turan'ı en zeki futbolcu seçti
FOTOĞRAF: DepoPhotos

İspanyol futbolunun yetiştirdiği en iyi golcüler arasında gösterilen eski futbolcu David Villa, Atletico Madrid günleriyle ilgili yaptığı açıklamada Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan hakkında da dikkat çeken ifadeler kullandı.

İspanya'nın eski yıldızlarından David Villa'nın son 10 yıldaki Atletico Madrid oyuncularıyla ilgili sorulara verdiği yanıtlar ses getirdi. Arda Turan detayı ise dikkat çekti.

Atletico Madrid'de oynayan Asturyalı forvet David Villa, İspanyol takımyla İspanya La Liga'yı kazanırken Şampiyonlar Ligi'nde final oynamıştı.

Goal'e konuşan David Villa, kısa sorulara kısa yanıtlar vererek Atletico Madrid'in son 10 yılına damga vuran oyuncularını değerlendirdi.

En iyi sağ ayak olarak Koke'yi en iyi sol ayarak olarak ise Filip Luis'i seçen İspanyol futbolcu, en güçlü isim olarak Gabi'yi tercih etti.

David Villa, Atletico Madrid'in son 10 yılındaki en zeki oyuncu olarak ise şu an Eyüpspor'un teknik direktörlüğünü yapan Arda Turan'ı seçti.

En yetenekli oyuncu tercihi ise adı Beşiktaş'la da anılan Oliver Torres'i gösterdi. En hızlı oyuncu olarak ise Diego Costa'nın adını verdi.