Arda Turan yine mahkemelik oluyor!

Arda Turan yine mahkemelik oluyor!

2017-2018 sezonunun devre arasında kiralık olarak Barcelona'dan Başakşehir'e transfer olan Arda Turan yeniden futbol dışı bir konuyla İspanyol medyasının gündemine geldi. Arda'nın Barcelona'daki ev sahibi, oyuncunun kendisine borcu olduğunu iddia etti.

Arda Turan'ın Barcelona'daki ev sahibi, yıldız futbolcunun birkaç ay kirasını ödemediğini ve eve zarar verdiğini iddia etti. Katalanlara yakınlığıyla bilinen Mundo Deportivo'dan Joan Poqui'nin haberine göre, Arda Turan, eski sahibine olan 400 bin Euro'luk (2.5 milyon TL) borcunu ödemedi. Turan'ın borcunun 100 bin Euro'sunun kira borcu, kalan 300 bin Euro'sunun ise eve verdiği zarardan kaynaklandığı belirtildi. Arda Turan ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamadığını belirten ev sahibi, mahkeme yoluna başvurmak zorunda kalacağını sözlerine ekledi.

Haberde son olarak Arda'nın şarkıcı Berkay Şahin ile mahkemelik olup 2 yıl, 8 ay cezaya çarptırıldığı ve  hastaneye silahla girdikten sonra silahın ateş alması ve Arda'nın bunun kazayla olduğunu söylemesi de belirtildi.

Arda Turan yine mahkemelik oluyor! - Resim : 1

Arda Turan Başakşehir Barcelona