Arda Güler'in yeteneği Real Madrid'de heba oluyor!

Arda Güler Real Madrid UEFA Süper Kupa
Arda Güler'in yeteneği Real Madrid'de heba oluyor!

Real Madrid, Atalanta'ya müthiş hücum gücüyle rahatça yenerek UEFA Süper Kupa'sına ulaştı. Arda Güler sadece 3 dakika süre alabilirken bu takımda forma şansı bulması bu yıl da çok zor görünüyor. Peki Arda Güler ne yapmalı?


Türk futbolunun genç yıldızı Arda Güler , Real Madrid'deki ikinci yılında karmaşık bir senaryoyla karşı karşıya . Beyaz kulübe büyük beklentilerle gelen Güler, özellikle önemli maçlarda yeteneğini gösterme fırsatlarının sınırlı olduğunu gördü. Real Madrid'in Atalanta'yı 2-0 mağlup ettiği son Avrupa Süper Kupası'nda Türk yıldız, maçın son üç dakikasında forma bulabildi. Bu, potansiyeli olan bir oyuncu için yetersiz bir süreydi. Kylian Mbappé'nin gelişi ve Madrid hücumundaki mevcut kaliteyle birlikte Güler'in 2024/25 sezonundaki dakika ufku oldukça sınırlı görünüyor.

Real Madrid'in muhteşem hücum gücü, Güler'i ikinci plana itti ve bu hem oyuncuyu hem de teknik ekibi endişelendiriyor. Onun durumu , muazzam yeteneğine rağmen beyaz takımda yer almayı başaramayan ve önce Real Sociedad'a, sonra da şu anda parladığı Arsenal'e gitmeyi seçen Martin Odegaard'ın durumunu anımsatıyor. Güler için kiralanma yolu, gelişimini sekteye uğratmamak ve rekabet ortamında değerini göstermeye devam etmek için en iyi seçenek olabilir.

Arda Güler'in yeteneği Real Madrid'de heba oluyor! - Resim : 1

Genç oyun kurucunun Türk takımının gelecekteki lideri olacağı düşünülüyor ve bu beklentileri karşılayabilmek için düzenli oyun süresine ihtiyacı olduğu açık. Santiago Bernabéu'dan uzakta geçirdiği zamanı oyuncu olarak gelişmek için kullanan Odegaard'ın izinden gitme olasılığı masada. Daha düşük profilli ancak büyümeyi destekleyen bir oyun felsefesine sahip takımlar, Güler'in olgunlaşması ve ilk 11'de yer almak için gerekli deneyimle Madrid'e dönmesi için ideal bir yer olabilir.

Önümüzdeki haftalarda hem oyuncu hem de kulüp onun yakın geleceği hakkında çok önemli bir karar verecek. Bir kiralama hamlesi, Güler'e ilerlemesini sürdürmesi için ihtiyaç duyduğu dakikaları verebilir ve aynı zamanda Real Madrid'in genç yeteneğinin gelişmeye devam etmesini, gelecekte daha sağlam ve Santiago Bernabéu'da başarılı olmaya hazır bir dönüş yapmalarını sağlamasını sağlayabilir. Madridli taraftarlar ise Güler'in parlayacak doğru ortamı bulmasını ve yakın gelecekte kendisinden beklenenleri karşılayarak geri dönmesini umuyor.