Arda Güler'in şanssızlığı Brahim Diaz'ın şansı oldu

Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
Arda Güler'in şanssızlığı Brahim Diaz'ın şansı oldu

Eğer Arda Güler sakatlanmasaydı muhtemelen Brahim Diaz, Las Palmas maçında şans bulamayacak ve o golü atamayacaktı. Ancelotti'nin pek tutmadığı Diaz belki de silinip gidecek.

Arda Güler'in tam iyileşti derken sakatlanması Brahim Diaz'a beklediği şansı getirdi.

Geldiğinden beri çok az forma giyebilen Brahim son şansını değerlendiriyor. Arda Güler'in son anda yeniden sakatlanmasıyla Las Palmas karşısında forma giyme şansı yakaladı ve bir gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

Ancak Brahim için işler halen düzelmiş değil. Arda Güler'in olmayacağı 3 haftayı iyi değerlendirip daha fazla dakika alamazsa, Milli futbolcumuz döndüğünde kenarda unutulabilir.

Şu ana kadar sadece 95 dakika forma şansı bulan Brahim, arada güzel işler yapıp öne çıksa da halen Carlo Ancelotti'yi ikna edebilmiş değil.

Arda Güler 3 hafta içinde dönecek, bu süre içinde Brahim Diaz'ın bir şeyler yapması gerekiyor. Aksi halde sağlam bir Arda Güler varken Brahim'in hiç şansı kalmayacak.

Öte yandan Brahim'in daha fazla dakika hak ettiğini düşünenler de var. Sözün özü Arda gelmeden Brahim bir şeyler yapamazsa kendine yeni bir takım araması gerekecek.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Brahim Diaz Real Madrid La Liga