Arda Güler'in geleceği için kritik karar: Babası açıkladı

Arda Güler Fenerbahçe

Fenerbahçe'de son dönemde adı transfer söylentilerine adı karışan Arda Güler konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Genç oyuncunun ailesi ile Ali Koç bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının detaylarına Sercan Hamzaoğlu ulaştı. İşte görüşmenin detayları...

Sercan Hamzaoğlu - Haber Global - Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Fenerbahçe, önümüzdeki sezonun kadro planlamasına da devam ediyor.

Sarı-lacivertlilerde gösterdiği başarılı performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına giren Arda Güler ile ilgili her gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılıyor.

Fenerbahçe yönetimi sözleşmesinde '1500 dakika oynamazsa 5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi yer alan genç yıldız için harekete geçti.

18 yaşındaki oyuncu, bu sezon şu ana kadar forma giydiği 31 maçta toplam 1218 dakika sahada kalırken, sözleşmesindeki madde sarı-lacivertli taraftarları endişelendiriyordu.

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun özel haberine göre; Arda Güler'in aynı zamanda menajerliğini de yapan babası Ümit Güler ile Başkan Ali Koç kritik bir görüşme gerçekleştirdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Ümit Güler, görüşmede 1500 dakikalık maddeyle alakalı bir sorun çıkarmayacaklarını yönetime iletti. Baba Güler ayrıca Fenerbahçe yönetiminin kabul etmeyeceği hiçbir anlaşmaya imza atmayacaklarını da başkana bildirdi.

Arda Güler'in kariyeri konusunda Güler ailesi Fenerbahçe yönetimiyle birlikte hareket edecek. Bu gelişmelerin ardından yıldız oyuncunun sözleşmesinde yer alan ve polemiklere neden olan 1500 dakika konusu gündemden kalkmış oldu.

Sarı-lacivertli yönetim Arda'yı en az bir yıl daha takımda tutmak istiyor. Ama kulübe genç yıldız için gelecek olan teklifler aile ile birlikte değerlendirilip, karar alınacak.

 

Kaynak: Haber Global TV

sercan hamzaoğlu Arda Güler fenerbahçe Fenerbahçe haberleri