Arda Güler'in 103 günlük bekleyişi bugün sona eriyor... İspanyol basını "Ve sonunda" diyerek duyurdu

Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
Arda Güler'in 103 günlük bekleyişi bugün sona eriyor... İspanyol basını "Ve sonunda" diyerek duyurdu

Real Madrid'de Arda Güler tamamen iyileşti. Hiçbir ağrısı kalmayan yıldız futbolcu takımla antrenmanlara dönüyor. 103 günlük bekleyiş sona eriyor.

Güzel şeyleri beklemek zaman alır. Arda Güler'den bahsediyoruz. Real Madrid'e imza atmasının üzerinden tam 103 gün geçti.

Herkes merakla onu bekliyor ancak o halen sahaya çıkabilmiş değil.

Peş peşe gelen sakatlıklar nedeniyle hayalini kurduğu Real Madrid'le bir türlü sahaya çıkamayan Arda Güler için beklenen gün geldi.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre Milli yıldızın hiçbir ağrısı kalmadı. Oynamaya hazır. Takımla birlikte antrenmanlara başlayacak.

Olağanüstü bir yeteneğe sahip olduğunu daha ilk antrenmanda gösterip Real Madrid taraftarlarında büyük heyecan yaradan Arda Güler için Kroos "Çok iyi bir sol ayağı var" derken Mesut Özil, "O bir dünya yıldızı olacak" demişti.

Herkesin bahsettiği o çocuk ise sessiz kaldı. Sadece imza attığı gün konuştu, bir daha da konuşmadı.

O gün söylediği şey, "Real Madrid'de Cristiano, Mesut ve Guti gibi efsane olmak istiyorum"du.

Bunları korkusuzca söylemişti.

103 gün önce ilk imzayı attığından bugüne kadar İspanyol basınının manşetlerinden düşmedi. Oynayamasa da hemen hemen her gün Arda ile ilgili mutlaka en az 1 haber yapılması geleneğe dönüştü.

Yarattığı beklenti sakatlık haberleriyle kesintiye uğradı ama ona kavuşmaya çok ama çok az kaldı.

Artık ağrısı, acısı yok. Kademeli olarak takımlar birlikte antrenmanlara katılması bekleniyor. Onu en son çimde tek başına çalışırken görmüştük, yine takım arkadaşlarıyla kısmi bir antrenman da yapmıştı.

Real Madrid oyuncuları cumartesi ve pazar günü dinlendi. Bugün yeniden takım toplanıyor. Real Madrid'in yeni transferi Arda Güler de başrol oynamaya hazırlanıyor.

Sakatlığı 3 hafta da geçen Arda Güler'in Pizjuan'da Sevilla'ya karşı oynama umudu var, ancak büyük ihtimalle teknik ekip onu hemen riske etmeyecek.

Sıfır risk gerçekleştiğinde Arda Güler'i Real Madrid formasıyla izleyeceğiz. Bu maç Sevilla olmazsa Braga maçı olabilir. Braga olmazsa El Clasico olabilir. 

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Real Madrid La Liga futbol