Arda Güler'den üzen haber: Takımla çalışmalara başladıktan kısa bir süre sonra...

Arda Güler Real Madrid

Real Madrid taraftarları sabırsızlıkla Arda Güler'in Eflatun-beyazlı formayla sahaya çıkacağı günü bekliyor. Carlo Ancelotti ise 'El Clasico'da forma giyecek' dediği milli yıldızımızı tam iyileşmeden riske etmek istemiyor.

Real Madrid çalışmalarına Dallas'ta devam ediyor. Barcelona ile oynanacak maça 48 saat kala Arda Güler halen takımla çalışmalara katılabilmiş değil.

Real Madrid Dallas'taki ilk antrenmanını yaptı. Arda Güler, başta takımla çalışmalara başladıktan sonra antrenmanın temposunun artmaya başlamasıyla tek başına çalışmaya gönderildi.

AT&T Stadı'nda yapılan çalışmada gözler şu ana kadar oynanan hazırlık maçlarında forma giymeyen Arda Güler ve Belçikalı kaleci Courtois'daydı.

Ancelotti, Manchester United galibiyetinin ardından her iki oyuncunun sıradaki maçta oynayacağını açıklamıştı.

Öyle görünüyor ki Courtois, El Clasico'da Barcelona karşısında oynayabilecek.

AS gazetesinde yer alan habere göre; müsabakanın başlamasına 48 saatten az bir süre kalmışken Arda Güler ise yine hazır değil gibi görünüyor. Ancelotti onun için "El Clasico'da oynayamazsa Juventus'a karşı maça çıkacak" diyerek sinyali verdi.

"ARDA PEK RAHAT DEĞİL"

Arda Güler antrenmanın başlangıcında takımla birlikteydi. Ancak bir süre sonra tempo artınca Arda Güler tek başına çalışmaya gönderildi. Daha sonra takımın fizyoterapisti Jose Carlos Garcia Parrales ile çalışmasına devam etti. Yavaş bir koşunun ardından çimlerin üzerinde zikzak çizerek koşan Arda, takımın fizyoterapistine el hareketleriyle 'iyi' olduğunu söyledi.

Bir süre sonra Carlo Ancelotti de Arda'nın yanına gelerek çalışmasını izledi. AS'ta yer alan habere göre Ancelotti, Arda ve Parrales üçlü bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından Ancelotti sahadan ayrıldı. Gazete bir şeylerin ters gittiğini ve Arda'nın pek rahat olmadığını yazdı. Haberde Arda'nın henüz topa dokunmadan Barcelona maçına çıkacağını düşünmenin zor olduğunu belirtti.

Courtois ise tam kapasiteyle çalıştı. Valverde de aşırı yüklenme nedeniyle tempo arttığında antrenmandan ayrıldı.

Arda Güler'den üzen haber: Takımla çalışmalara başladıktan kısa bir süre sonra... - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Real Madrid Arda güler madrid Arda Güler Ancelotti Carlo Ancelotti arda güler haberleri